2 Yeni Uygulama: El Falı ve Yalan Makinesi yayınlandı!

Sponsorlu Bağlantılar

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
yalan makinasi icin hemen benim dedigim gibi olumsuz yorum birakip tek yildiz veren olmus.neymis bir tutuyor bir tutmuyor.sacma. Falan diye.insanda akil olacak once sen.
Bak bunu soyleyince aklima geldi IQ testi uygulamasi yapabilirsin aslinda.

evet yapılabilir
ilerleyen günlerde düşünüyorum

caglar b

caglar b

Üye
kardeş öncelikle emegine saglık indirdim ve yorum yazdım (begendim :) ) birşey farkettim ,eger tereddüt yada şaşkınlık olursa hep yalan söylüyor diyo fakat sakinlik durumunda hep dogru söylüyo diyo . kısacası işe yarar ama telefon titremese daha iyi olurmuş

arslanla

arslanla

Üye
Teşekkürler uygulamalar için 5 yıldızlı yorumu attım. İddia uygulamanı da geliştirip mağazada yayınlamanı bekliyorum...

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
iddaa yı geliştiriyorum ama hala kodlama aşamasındayım

evren01

evren01

Üye
emegine saglık süper olmuş :oke:

MaxipmaN

Üye
arka arkaya 6 kere doğru sonucu verdi arkadaşımla denedim

arslanla

arslanla

Üye
yalan makinesi baya gerçekçi olmuş 6-7 kere üst üste doğru cevabı verdi:)

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Hocam kötü yanından başlamak gerekirse mağazadan her yoldan indirmeyi denedim (bu 2 programı) fakat bolca küfüre ihtiyaç duydum.Sonradan yavaş yavaş vazgeçmeye başlamışken programda bizzat sizin emeklerinizin olduğunu ve çıkış seyrinin elinizden geçtiğini öğrenmiş bulunmaktayım.Gerçi hatanın kaynağı kimdedir bilmiyorum ama yinede kusura bakmayın.İstek konusuna gelmek gerekirse.Programları sis olarak paylaşmanız mümkün mü birde öyle denemek istiyorum.Şayet bu imkan mevcutsa çok memnun olurum.

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
indiremiyorsa telinde bir sorun olmalı hack ya da başka bir şeyden kaynaklanan. Burada paylaşılabilir ama şuan müsait değilim

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Hocam kesinlikle bir hack durumu söz konusu değil.Ama nedense bu 2 uygulamayı indirmeyi bir türlü benceremedim.Ovi mağazasında tek sıkıntı yaşadığım sadece şu anda konuda mevcut olan El Falı ve Yalan Makinesi.Müsait bir zamanda sis olarak paylaşmanızı dört gözle bekliyor olacağım.Kolay gelsin.

Üst Alt