2 yaşındaki çocuğu yengesi öldürüp, yaktı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

Konu Sahibi
2 yaşındaki çocuğu yengesi öldürüp, yaktı!
Ağrı’nın Patnos ilçesinde 20 gün önce evinin bahçesinde oyun oynarken kaybolan 2 yaşında Muhammet Taşdemir’in parçalara bölünerek sobada yakıldığı ortaya çıktı. Olayla ilgili çocuğun yengesi gözaltına alındı.20 gün önce evinin bahçesinde oynarken kaybolan küçük Muhammet ile ilgili ihbar üzerine İlçe Emiyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Sütlüpınar Mahallesi’nde bulunan iki eve operasyon düzenledi. Evlerden birinin bahçesinde bulunan sobada yanmış kemiklere rastlandı. Adli Tıp’a gönderilen kemiklerin küçük Muhammet’e ait olduğu tespit edildi.
Küçük Muhammet’in, amcasının karısı A.A. tarafından önce boğulduğu, daha sonra parçalara bölündükten sonra sobaya atılıp yakıldığı; sobadan çıkan kokular üzerine komşuların polisi aradıkları öğrenildi.
Şüphe üzerine gözaltına alınan A.A.’nın daha önce de kaynanasını bıçakladığı ortaya çıktı.
İfadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirilen A.A., yapılan ilk sorgulamasında suçunu itiraf ettiği öğrenildi. Patnos Cumhuriyet Savcılığına getirilen A.A.’nın sorgulamasına devam edildiği belirtildi.
Kaynak:Mynet Haber

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Bu ne câniliktir Ya Rabb'i

Allah seni bildiği gibi yapsın emi :@

Enes

Enes

Üye
bi programa çıkmışlardı anne ve babası :(

pelın_

Konu Sahibi
ewet sabah izlıyodum annemle :( bende bugun çiktı ortaya

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Bir insan başka bir insanı nasıl öldürebilir öldürdükten sonra nasıl parçalayabilir nasıl bir psikoloji var nasıl bir mide var bunlarda...

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Şehriyar Görmezden Gelde Saydıralım Şeref....e :off: :vur :sinir:destere: :grrr:

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
Bir insan başka bir insanı nasıl öldürebilir öldürdükten sonra nasıl parçalayabilir nasıl bir psikoloji var nasıl bir mide var bunlarda...

Onlar insan değil hayvanda değil mahluk

Jomolocco

Jomolocco

Üye
takmis basortusude sozde muslaman serefsizler :grrr:

SHS

SHS

Üye
daha doğrulanmadı, televizyon programına göre haber yapmışlar!

pelın_

Konu Sahibi
daha doğrulanmadı, televizyon programına göre haber yapmışlar!

doğrulandı :( malesef ve bu ılk olayı degılmış kadının bı çocuk daha yakmış böyle ama onu ıspatlayamamısşşar sımdı onuda itiraf ettırmeye çalışıyolar müge anlı öyle dedı

Şehriyar

Şehriyar

Üye

doğrulandı :( malesef ve bu ılk olayı degılmış kadının bı çocuk daha yakmış böyle ama onu ıspatlayamamısşşar sımdı onuda itiraf ettırmeye çalışıyolar müge anlı öyle dedı

Ben o kadını ve programını hiç sevmiyorum annemlere babannemlere kötü örnek oluyolar saçma sapan triplere giriyolar.

Daha dün babam eve yarım saat geç geldi babaannem git bi dolaş bak babana nerde kaldı diyo.

Çocuk mu o bulur heralde evin yolunu dedim
Ya yolda başına bişi gelmişse aniden bayılmışsa falan filan saçmalayıp duruyor...

Anlayacağınız insanları paronayak yapıyor..

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

Konu Sahibi
aynen aslında bnde pek sevmıyorum hele şu tlf olayına çok gerılıyorum nezamn bı kız kaybolsa hemen intternetten yok tlf dıye cıkıyo annem dırek banabakıyo aman kızım ınt gırme tlf msj tama yanacılara off bayılıyorum

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar
Matador03

Matador03

Üye
Böyleleri eşarp takmış kapanmış neye yarar be :off: önemli olan kalple iman :nono:

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

Konu Sahibi
kadının çocugu olmuyomuş kıskançlıktan yapmış işin kötü tarafıda bu

greenmile

greenmile

Üye
yorum yapmayayım

SHS

SHS

Üye
programı bende izlerim bazen, doğrulandıysa fazla söylecek birşey yok, bu vahşettir, caniliktir

Archonn

Archonn

Üye
Allah ıslah etsin.

15097

15097

Üye
sdahdgayghdajdhadabdnam ne biçim şey bu böyle :off: :off: heyyyy!!!! idam cezasıyla yargılanmalı bu insana benzeyen tuhaf yaratık!!!!!!!

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Allah bunları ıslah etsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...