2 Uygulama hakkında??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wratH!

wratH!

Üye
    Konu Sahibi
2 Uygulama hakkında??
Arkadaşlar ilk olarak ben alman fw ından annaya güncelledim n8 imi sonra asphalt 6 yı yükledim açılıyor oyun intro videosu geçiyor ama pagani zondalı asphalt 6 adrenaline yazan loadin bölümünde oyun kalıyor menu ye geçiş olmuyor ne yapmam gerekir.

İkincisi ram blow handy taskman programı internete bağlanıyor. Bütün ayarlarını karıştırdım ama çözemedim. Sildim ama öyle bir program da kullanmak istiyorum ne yapmalıyım??

realplayer2

realplayer2

Üye
bence oyunu sil tekrar yükle ikinci sorununa gelince öncelikle qt oyun ve uygulamasının yüzde doksanı programı her açtığında bağlanıyo evet ama herhangi bi veri aktarımı yapmıyo bağlantı yöneticisinden takip edebilirsin bazı uygulamalarda mesela altında veya üstünde ufak bi reklam oluyo çoğunlukla Ovi reklamı işte o reklamı almak için bağlanıyo umarım yardımcı olmuşumdur

benighted

benighted

Üye
oyun konusundaki ayni problemi bende yasadim dungeon hunter2 ve asphalt 6 da.ne yaptiysam cozememistim.en son telefonun ayarlar bolumundeki veri sil ve geri yukle yaptim simdi normal calisiyor. yedek almayi unutma.oyunu silip yuklemek de ise yaramamisti 3 kere denemistim

wratH!

wratH!

Üye
    Konu Sahibi
pr 1.2 ve daha öncesinde tel. Bir yerden internet bağlantısı yapacaksa sol üstten bir pencere inerdi işte turkcell int.vs. Biz de anlardık geldigi zaman şimdi 3.5g nün bağlantı işareti çıkıyor. Ve sürekli bildirim int. Bağlantsı yapmış 18 20 kb mesele 5 dk dokunmadım gelmediyse öyle 10 15 bildirim geldi garip...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt