2 Üye hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
O Maviçöl adlı üye, site sömürüyor yarıştığı falan yok Enesle şunla bunla.
Sabrın için tebrik ederim

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:ehe Sabrın sonu selamettir Erol amacı bana çatmak hani bunu bir iki kez yapsa susucam devamlı yapıyor.olay enes değil enesin sözlü uyarıya bile ihtiyacı yokta onuda söyledim.

sabırda bir yere kadar erol sürekli tekrarladı bunu ben diyaloğa girmedim ona özellikle benimle kişisel diyaloğa girmemesini söyledim bunu çok fazla tekrarladı.

şimdi bu arkadaşa bir uyarı verilecek işte güzelce insan gibi denilecek bak yapma deme vb bu tamam diyecek ama biliyorum aynı haraketleri bana ve başkalarına yapmaya devam edicek.!!!

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
davutun son yaptığı resmen terbiyesizLik oLmuş .. tüm moderatör arkadaşLarımıza karşı yapıLmış bir ayıptır .

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
(Davut ile zerre kadar muhabbetim yoktur, hatta bir keresinde bana cevap vermediği için rahatsız dahi etmişti. Sadece forumda orada burada görüyorum onu.
Halit ise, biliyorsunuz aramızı, çok severim, kefil de olurum.
Ama bu konuda tamamen objektif olarak inceleme yapacağım.)

Gelelim bu konuya...

Bir üyenin "her yere teşekkür yazıyorsun, bu kadar mesajın var ama içi dolu mu acaba" demesi neden bu kadar rahatsız etmekte?..

Forumda kural dışı mesajların (yani onur-şeref-haysiyete dokunan)
"kime olduğu belli olmasa dahi söylenmesi"
YANİ GÖNDERME YAPILMASI yasaklanmıştı.
Hatırlayan hatırlar, son 7-8 ayda 2 ayrı büyük olay yaşamıştık bununla ilgili...

Bu olayda ise;
Bakıyorum üyeye, bir hakaret etmemiş... Dayanağı olan veya olmayan (bakın bu konuya hiç girmiyorum), bir laf atmış ortaya. Kime gittiği belli mi?.. Tartışılır... Ama Halit olarak kabul edelim.
Sorun ne bu mesajdaki?..

Bir üye bana, "ey Ata, sen 10.000küsür mesaj atmışsın ama bunların yarısı "teşekkürler/çok teşekkürler/helal olsun" gibi mesajlardır" dese; ben çıkar kendimi savunurum! Bunu yaparken de kesinlikle onura - şerefe - haysiyete yönelmem! Yani kural dışına çıkmam. Yalnızca kendimi dayanaklarımla savunurum, adamın da desteksiz salladığı ortaya çıkar, g*t olur kalır... Laf atıp atacağına pişman olur... (Eğer kendimi savunabiliyorsam tabii).

Halit;
Senin varsa kendini savunacağın bir nokta, kural dışına çıkmadan elbette kendini savunabilirsin. Biz ne bir üyenin "kurallar içinde kalan" konuşma özgürlüğünü kısıtlayabiliriz ne de cevap hakkı doğan bir üyenin savunma hakkını kısıtlayabiliriz.

paldur küldür konuşamasın
Paldır küldür konuşmak ceza gerektirmez.
mod olmasam çatır çatır veririm cevabını onların
Ben admin olarak yine veririm gerektiğinde cevabı.

Sonuç olarak;
Cevabın varsa ver Halit. Ve bence özel mesajdan ver. Bir sor bakalım derdi neymiş...
Ama forumda cevap verirken;
"konuda ikili tartışma yapmamak"
"Saygı sınırlarını aşmamak-onura-şerefe yönelmemek"
"Huzuru olabildiğince bozmamak"
bu kavramlara dikkat etmekle mükellefiz.

Genel olarak Davut'a gelirsek;
Davut orada burada sert çıkışlara sahip bir çocuk.
Kendisiyle irtibata geçerek DAHA SAKİN OLMASINI - HUZUR BOZMAMASI GEREKTİĞİNİ hatırlatacağım.
Ya dinler ya da...
Ya da...

Bugün oldukça eski ve aktif sayılan bir üye, kacaksevgilim'i toplamda 60 küsür ceza puanını bulan bir cezalar toplamı ile süresiz olarak yasakladım.
Orada burada herkese sataşmak-huzur bozmak; KURALLARIN DIŞINDA DOLAŞMAK böyle karşılık bulur.

Ya da... Davut da bir kacaksevgilim olur.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bu arada Davut'un son yazdığına cevabı ben vereceğim.
Zira benim ve Ozan ile ilgili.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Davut™;2382022' Alıntı:
Ben dahada abartınını gördüm 1 ayda 2000-3000 copy paste yapanı gördüm ama tebrik etmek zorunda kaldık o ay ayın üyesi oldu şuanda Mod...:) Onu böyle bir rütbede görmek kötü... Tabi o biraz değişik yapmış Bininde TEŞEKKÜRLER bininde ÇOK TEŞEKKÜRLER bininde TEŞEKKÜRLER :oke: değiştirmiş

Yani bu üyeye biraz acele edilmiş oda değiştirebilirdi...:)

İsim vermediğine göre tüm moderatörlere söylüyo olabilir bu kelimeleri. Konuda cevap verebilirsin dedin halit'e :D halit konuda davuta cevap verseydi sonu ne olurdu? ilk saniyeden ikili tartışma.:)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
hacı sende Adminlik üstünlüğü olduğundan sana çekiniyolar tartışmaya girmekten ama bizle öyle değil. 15 yaşında çocuk daha dün gece bana kafa tuttu alay etti benle http://www.maxicep.com/wav-mp3-melodiler/taxi3-pulp-fiction-kisa-mp3-357080.html cevabını içimden verdim dile getiremedim haksız düşmemek için.

Güzel cevap vermişsin Sende haklısın Halitte haklı bende haklıyım :D güven abi haksız o zaman

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
:ağlarım:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
hacı sende Adminlik üstünlüğü olduğundan sana çekiniyolar tartışmaya girmekten ama bizle öyle değil. 15 yaşında çocuk daha dün gece bana kafa tuttu alay etti benle http://www.maxicep.com/wav-mp3-melodiler/taxi3-pulp-fiction-kisa-mp3-357080.html cevabını içimden verdim dile getiremedim haksız düşmemek için.
Güzel cevap vermişsin Sende haklısın Halitte haklı bende haklıyım :D güven abi haksız o zaman

:muha:
Yarıldım Gülmekten...

Arkadaşlar siz bu sitenin yöneticisisiniz... Farkındasınız değil mi? :hmmm
(Kendi bölümünüzde özellikle)

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Ata güzel yazmışsın teşekkürler ağzına sağlık.

Ben diyorum cevabını veririm ama adam çirkef laf atıcak saçma sapan bir tatışmaya çekecek gerek yok standart düşürecek bir yerde.

Beni kıskanmış işte kısacası farklı iki konuda teşekkür kelimesini kırmızı yazmış ki anlaşılsın mesaj yerine gitsin zeki ya arkadaş.

biliyorum büyük ihtimal geri adım atıcak :) kendi bilir onu sallamam onunla tartışmam bile ben o ona verdiğim en güzel cevap zaten kendi boyunda adamlarla uğraşsın.:) uzunca bir süre bana yanaşacağını düşünmüyorum.

paldur küldür konuşamasın

paldır küldür konuşmak ceza gerektirmez ama uyarı gerektir o konuşmları dolaylı olarak huzursuzluk çıkarıyor.herkesin ağzı var klavyesi var :ehe herkes istediğini yazsa ne olurdu kim bilir.

ben bu eleman için kılımı kıpırdatmam ,bu çocuk içi üzülmem dediklerine.benim forumda yaptığım bellidir misyonum bellidir.

kaçaksevgilimde davut tarzı enes tarzı bir eleman devamlı sert çıkışları vardı.ama göz göre göre banlattı kendini.bazen güzel mesajlar yazıyordu ama forum kuralları belli.davutun sonunun böyle olacağını sanmam o kadar cesur olamaz :ehe

herkese teşekkür ederim.biraz olsun geçti sinirim.en azından benim gibi düşünen arkadaşlarım varmış zaten benim kızdığımda o mesajında yönetime bir lafı vardı o laf hepimizi ilgilendiriyordu sadece beni değil gelişmeleri merak ediyorum sağolun:sarıl:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
paldır küldür konuşmak ceza gerektirmez ama uyarı gerektir
Paldır küldür konuşmak diye bir uyarı sebebimiz yok Halit'im :D
Ama adam huzur kaçırmaya meyilli...
Devam ederse gittikçe artan oranlarda kendi huzuru da kaçacaktır.
Neyse...

Ben Şile'deyim haftasonu sevgiliyle...
Ozan'a pas atıyorum gerisi için...

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Anlamamakta ısrar ediyorsun:off:

Bunu yaparak ortam huzur bozmaktı kastım.Neyse iyi eğlenceler kardeşim sana :) gelebilirim istanbula hazır ol:D

ne konuymuş be arkadaş herkes sürekli paslıyor sanırım araya girip topu alıp golü ben çakıcam

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Babacan seni paslıyoruz farkındaysan :kop2:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Topumu paslıyosunuz Halitimi anlamadım ben şimdi :hmmm

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
her şeyede cevabım var diyor cesur yürek.olayın şakasıydı cümlesinden sonra:ehe
http://www.maxicep.com/konu-disi/23...-uyemiz-tesekkurler-3-176596.html#post2385626

beni şaşırttı bu sefer sağlam geliyor beni modluktan edecek aman allahım:ehe

Ata oradan cevap yazacaksan seni bekliyeğim siz yazın kardeşim size olan suçlamaları var çünkü haketmeyen birini mod yapmışsınız dediğine göre.adama bak diyor ki birde kendini savunsun :kop2: mahkemeyi kurmuş :ehe

saf olduğu burdan belli 20000den fazla mesajım var neyi buluyon teşekkür etmiyeyim mi adama neden anlamıyor derdi farklı bende çözemedim tavuğuna kışt mı dedik neptık :ehe

çamur atmadım diyor adam komple çirkef her lafı çamur.ben muhattap bile olmuyorum kulak asmıyorum susmuyor forumda sürekli laf sokma halinde.

çok uzadı bu konu Ata diyeceğini de kardeşim yönetim adına. sizi zan altında bırakıyor çünkü. adını verdim diyor benim kesin düşünmeye bile gerek yok. hafta içi özelden ben görüşeyim derdi neymiş ne istiyor konuşalım.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
cahiL iLe etme sohbet , koy ..tüne çekme zahmet .

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:ehe valla abi konuşasım yok yemin ederim konuşmasam mı acaba harbiden:hmmmama adam susmuyor beni modluktan edicek baksana:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt