Sabrın sonu selamettir Erol amacı bana çatmak hani bunu bir iki kez yapsa susucam devamlı yapıyor.olay enes değil enesin sözlü uyarıya bile ihtiyacı yokta onuda söyledim.Paldır küldür konuşmak ceza gerektirmez.paldur küldür konuşamasın
Ben admin olarak yine veririm gerektiğinde cevabı.mod olmasam çatır çatır veririm cevabını onların
Davut™;2382022' Alıntı:Ben dahada abartınını gördüm 1 ayda 2000-3000 copy paste yapanı gördüm ama tebrik etmek zorunda kaldık o ay ayın üyesi oldu şuanda Mod...Onu böyle bir rütbede görmek kötü... Tabi o biraz değişik yapmış Bininde TEŞEKKÜRLER bininde ÇOK TEŞEKKÜRLER bininde TEŞEKKÜRLER
değiştirmiş
Yani bu üyeye biraz acele edilmiş oda değiştirebilirdi...![]()
halit konuda davuta cevap verseydi sonu ne olurdu? ilk saniyeden ikili tartışma.
güven abi haksız o zamanhacı sende Adminlik üstünlüğü olduğundan sana çekiniyolar tartışmaya girmekten ama bizle öyle değil. 15 yaşında çocuk daha dün gece bana kafa tuttu alay etti benle http://www.maxicep.com/wav-mp3-melodiler/taxi3-pulp-fiction-kisa-mp3-357080.html cevabını içimden verdim dile getiremedim haksız düşmemek için.
Güzel cevap vermişsin Sende haklısın Halitte haklı bende haklıyımgüven abi haksız o zaman

kendi bilir onu sallamam onunla tartışmam bile ben o ona verdiğim en güzel cevap zaten kendi boyunda adamlarla uğraşsın.
uzunca bir süre bana yanaşacağını düşünmüyorum.paldur küldür konuşamasın
herkes istediğini yazsa ne olurdu kim bilir.

Paldır küldür konuşmak diye bir uyarı sebebimiz yok Halit'impaldır küldür konuşmak ceza gerektirmez ama uyarı gerektir

sanırım araya girip topu alıp golü ben çakıcam

Babacan seni paslıyoruz farkındaysan

Topumu paslıyosunuz Halitimi anlamadım ben şimdi![]()

nihahahh
iyi tatiLLer Üstad

mahkemeyi kurmuş