2 Telefon Karşılaştırma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zech55

Üye
    Konu Sahibi
2 Telefon Karşılaştırma
Arkadaşlar konu yanlış yerde açılmış olabilir, forumda yeniyim lütfen kusura bakmayın.
Şu an bende Nokia C6-01 var ve bir arkadaşımda Samsung Galaxy Ace (Gt-S5830) var. Arkadaşım telefonunu satacak ve onun telefonunun Android işlemcili olmasından dolayı kendi telefonum ile değiştirme düşüncesi aklımda geziniyor. Telefonların donanımsal ve yazılımsal özelliklerinden pek anlamadığım için size sorma ihtiyacı hissettim. Rica etsem bana ne yapmam gerektiğini ve o yapmam gerekenin nedenini açıklarsanız çok mutlu olurum. Teşekkür ederim.

azrock

azrock

Üye
Tek şey söyleyeceğim; Android alacaksan (veya çıkmış bütün uygulamaların SORUNSUZ çalışmasını istiyorsan) üst düzey bir cihaz almalısın.

Aslında; 2. şey olarak "Android işlemci" diye bir şey yok. :) Android bir mobil yazılımdır. ;)

night_jack

night_jack

Üye
Ace tavsiye etmem çünkü zamanla o seni kesmiyecek daha iyisini arıyacaksın.

Epple

Epple

Üye
İkisi arasinda sorarsan Ace'in Android olmasina ragmen c6-01 i tercih ederim. Yani her seferinde bunu soyluyorum biliyorum ama fruit ninjayi bile kasan, dogru duzgun oynatmayan bir telefon sirf android diye alinmaz. Ama bulabiliyorsan daha iyi bir android telefon al bence.

enterneoll

enterneoll

Üye
alırsın sonra dersinki androide bu kadar uygulama oyun varmış dersin yükseltmeye çalışırsın git gide

thuglife

thuglife

Üye
İkisi arasinda sorarsan Ace'in Android olmasina ragmen c6-01 i tercih ederim. Yani her seferinde bunu soyluyorum biliyorum ama fruit ninjayi bile kasan, dogru duzgun oynatmayan bir telefon sirf android diye alinmaz. Ama bulabiliyorsan daha iyi bir android telefon al bence.

Hmmm:hmmm o zaman şöyle bir düşünce ortaya çıkıyor symbian mı yoksa android mi ?

zech55

Üye
    Konu Sahibi
anladım, çok teşekkür ederim düşünceleriniz ve emeğiniz için.

Epple

Epple

Üye
Hmmm:hmmm o zaman şöyle bir düşünce ortaya çıkıyor symbian mı yoksa android mi ?

Eger nokia symbiandan destegi cekmese bence androidden de iyi olabilirdi. Yukarida sadece iki telefon arasinda kaldigi icin c601 i soyledim yani c601 i cok begendigimden degil. Symbian mi android mi dersen de tani ki android.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Hiç tavsiye etmem Ace almanı.Android olarak sadece bu telefonda adı olduğunu söyleyebilirim en basitinde :) Elindeki telefonu sat 603 al Ace'den daha iyidir :)

MaxipmaN

Üye
c6-01 derim ace performans sıkıntısı rami çok düşük kalıyor

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Eger oyun isteyorsan c601 al(ace fazla oyun acamaz çunki ram ve peformans yetmez) 20 tane hd oyun oynarsin!!!
Eger uygulama isteyorsan(oyun haric) ace al 60 000 ve fazlasi var!?

MrExpert

MrExpert

Üye
C601 5ay kullanmış birisi olarak şunu söyleye bilirim c601 kesinlikle daha iyidir hd oyunlar vb. Çok olmasada var olanları sorunsuz oynarsın ama benim oyunla işim yok uygulama lazım diyorsan ace nin üstüne 100tl verirse takas et :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt