bilinçli
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bence note 3 al. Hem performans bakımından hem şarj ömrü bakımından hem tasarım bakımından çok daha iyi. Ekranı da nexus 5 e göre çok büyük ayrıca s pen de bunun cabası. Güncelleme konusunda haklısın çünkü nexus 5 in arkasında google var ve her güncellemeyi note 3 ten önce alacaktır bu da bi gerçek. Ama sen bilirsin tabi. Bana kalsa note 3 al ama aralarındaki fiyat farkı da neredeyse 1 milyar bunu da unutmamak lazım
Valla hiç bilmiyorum ama şöyle diyim samsung ne zaman güncelleme çıksa hep en son çıkardığı telefon verir. Bunu bi örnekle açıklıyım şimdi kitkatın dağıtımına başlandı ve samsung cephesinden ilk önce note 3 aldı. Şu an polonyada note 3 için kitkatın dağıtımına başlandı. Daha sonra s4 alır sonra s3 ya da s4 mini falan..Biraz saçma oldu ama anlarsın umarımTeşekkürler tavsiyelerin için.Birde Note 3 şuan en fazla kaç yıl güncelleme alır ki acaba? Fiyat konusundada çok haklısın.
En büyük sorun orda o kadar para verip telefona 1 yıl sonra güncelleme gelmemesi çok kötü oluyo ya.Valla hiç bilmiyorum ama şöyle diyim samsung ne zaman güncelleme çıksa hep en son çıkardığı telefon verir. Bunu bi örnekle açıklıyım şimdi kitkatın dağıtımına başlandı ve samsung cephesinden ilk önce note 3 aldı. Şu an polonyada note 3 için kitkatın dağıtımına başlandı. Daha sonra s4 alır sonra s3 ya da s4 mini falan..Biraz saçma oldu ama anlarsın umarım
Ya 1 yıl değilde şöyle diyim note 3 bene 2 yıl güncelleme alır sonra çok geç almaya başlar ve en son hiç vermezler. Zaten o zaman da yeni telefon almış olursun. Ama bu güncellemelerle alakalı bi takıntın varsa nexus 5 al derim. Seçim sana kalmış.En büyük sorun orda o kadar para verip telefona 1 yıl sonra güncelleme gelmemesi çok kötü oluyo ya.
Ya 1 yıl değilde şöyle diyim note 3 bene 2 yıl güncelleme alır sonra çok geç almaya başlar ve en son hiç vermezler. Zaten o zaman da yeni telefon almış olursun. Ama bu güncellemelerle alakalı bi takıntın varsa nexus 5 al derim. Seçim sana kalmış.
Tşekkürler.Takıntı yokda insan o kadar para verince takıntı olusuyoYa 1 yıl değilde şöyle diyim note 3 bene 2 yıl güncelleme alır sonra çok geç almaya başlar ve en son hiç vermezler. Zaten o zaman da yeni telefon almış olursun. Ama bu güncellemelerle alakalı bi takıntın varsa nexus 5 al derim. Seçim sana kalmış.
Ya 1 sene sonrakini de alsın artık daha çıkalı kaç ay oluyo ki samsungun amiral gemisi sonuçta. Ayrıca android 5 ne zaman çıkar ki?Note 2 sence android 5 alir mi ? Veya 1 sene sonraki güncellemeyi ?
Aynen sen 2100 tl yi bi yetime versen ne kadar mutlu olur. Gidiyosun bi telefona veriyosun sonra adamlar takmıyolar bile. Güncelleme vermiyolar falan. Bu yönden en iyi apple. Çıkardıkları her güncelleme çok iyi. Ayrıca ayrı ayrı dağıtma yok bi çıkarıyolar hem ipad alıyo hem iphone bide her modeli alıyo. Bu yüzden apple yi tebrik ediyorum vallaTşekkürler.Takıntı yokda insan o kadar para verince takıntı olusuyo
Kardeş Sen note 2 de kullanıyosun note 3 un bana artılarını eksılerını falan yazar mısın?Bence Note 3 al.
IPS ekran amoledden her zaman daha iyidirgüncelleme yönünden nexus 5 batarya ömrü içinde note 3 ekranı daha iyi amoled note 3 almalısın bence aralarında pek büyütecek kadar fark yok çünküram olarakta note 3
Saçmalama Amoled herzamn daha iyidirIPS ekran amoledden her zaman daha iyidir
Amoledin tek artısı az güç tüketimi bu kadar daha fazla canlılık renk pikseli IPS deSaçmalama Amoled herzamn daha iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?