Aynen değerli insan bir ara GM disko baya övüldü ama S3 olamaz . Koca Kore samsung arkasında . Eğer ki S3 kasası GM disko olsaydı fark etmez derdik. Veya htc kasası olsaydı GM derdik .Ikisinide kullanma firsati bulmuş biri olarak yaziyorum ki tabiki S3 almalisin. Fiyatlari arasinda fazla fark kalmadi zaten. GMD nin kagit üzerinde S3 ten fazla eksiği görünmüyor ama bu kağıt üstünde kaliyor. Ozelliklerini faal olarak kullanacaksan farki göreceksin zamanla. Hangisini alirsan al ama şimdiden hayırlı olsun.
Ben olsam optimus g yada nexus4 alirdim.

kararım s3 ama uygulama ve oyun yükleme konusunda hafıza sıkıntısı yaşarmıyım tavsiye eden arkadaşlara![]()
11 gb boş yer kalıyokararım s3 ama uygulama ve oyun yükleme konusunda hafıza sıkıntısı yaşarmıyım tavsiye eden arkadaşlara![]()
Kardeşim hafızayı sıkıntı etme nasıl olsa arttırabiliyorsun, fotoğraf video ve müzikleri bellek kartına atarsın. 9 10 gb da cihazda kalıyor, yüksek kapasiteli (+1.5gb) 4 oyun ve sosyal ağ uygulamalarını rahatlıkla yükleyebilirsin.kararım s3 ama uygulama ve oyun yükleme konusunda hafıza sıkıntısı yaşarmıyım tavsiye eden arkadaşlara![]()
iphone kullanan kardeşin olarak şunu söyleyebilirim samsungun Allah belasını versin. o kadar net. o çekirdekler var ya o çekirdekler. rehbere bile 4-5 saniyede giren telefonu almak istersen sen bilirsin. arkadaşlarımda var kasıyor diyor kendileri söylüyor yav abi bu samsung gitsin televizyon üretsisn ne bilim çamaşır makinesi üretsin. general mobile Türk şirketi. yazılım optimizasyonunu yapmayı bile beceremeyen bi şirket benim için hiçtir. git az biraz bize gitsin belki ileride kendi parçalarımızı kendimiz Türkiye de üretiriz argeye destek olursun hiç yoktan.merhab arkadaşlar
oyunlar kasmadan oynanabilen,internet performansı iyi olan hangisini alıyım?
1-General Mobile Discovery
2-samsung galaxy s3