2 Tane Sorunum Var :( - Yardım Edin ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

by_eMr3

Üye
    Konu Sahibi
2 Tane Sorunum Var :( - Yardım Edin ?
telefonum nokia 6220 classic. Hackli ve hiçbir sorun yok. (ngage bile yükleyebildim:yuru:ehe-canavar gibi:naughty:)

1- startup changer tarzı programlar ve n78 haze temasını yüklerken:
"Yüklenemiyor, Bu Bir Dahili Bileşen. " hatasını veriyor.:vur Bunu nasıl çözebilirim?

2- Supercow Adventure diye bir java (.jar) oyunu yüklemeye çalıştığımda "Geçersiz Jar Dosyası" diyor. Jar dosyasını bilgisayarda -sjboy- isimli emulator ile açtığımda gayet güzel çalışıyor:allalla:. Telefon da başka hiçbir jar dosyasında bu hatayı vermiyor. Bunu nasıl hallederim? (not = supercow oyununu farklı farklı kaynaklardan indirdim , kart okuyucu-usb-bluetooth-pc suite yollarıyla atmayı denedim olmadı. :bilmm )

yardım edicek arkadaşlara şimdiden tşk.ler :bye2:

--------------- Ekleme ---------------

10 kişi bakmış bi tane cevap yok ?!

pRime.

pRime.

Üye
Java dosyası muhtemelen bozuktur bilgisayarda açması telefonda da açacağı anlamına gelmez. Aynı sorun bende de bazen yaşanıyor ama oyunun başka versyonunu buluyorum ve sorunsuz olarak yüklüyorum.

Tema ise telefonda önceden yüklü olduğu için yüklenemiyor olabilir çünkü dahili bileşen diyorsa zaten telefonda vardır o tema.

by_eMr3

Üye
    Konu Sahibi
cevap için teşekkür ederim. tema telefonda yüklü değil ama n78in orjinal teması , doğrudan sis halinde paketlenmiş olabilir, o yüzden dahili bileşen diyordur.

java ya gelince; oyunun farklı versiyonlarını denedim. 320x240 ve 240x320 versiyonlar çalışmıyor , diğer çözünürlükse zaten yarım ekran fln olur.

neyse zaten çok da önemli değil. merak ettiğimden sormuştum.
teşekkürler 09prime

pRime.

pRime.

Üye
rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt