2 rahimli ve 2 vajinalı kadın !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2 rahimli ve 2 vajinalı kadın !
Doğuştan iki rahmi, iki rahim boynu ve iki vajinası bulunan İngiliz Lindsay Hasaj, mucize sonucu bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

Gazete Habertürk'ün haberine göre 27 yaşındaki Lindsay Hasaj'daki gibi bütün cinsel organların çift olmasının milyonda bir görülen bir durum olduğu belirtildi. Sezaryenle dünyaya gelen minik Mirela Elizabeth'in sağlıklı bir bebek olduğu açıklandı. Anne lindsay Hasaj, dış gebelik şüphesiyle gittiği doktor kontrolünde iki rahminin olduğunu öğrenince şaşkına döndüğünü, ancak zor geçen hamileliğin ardından bebeğini kucağına aldığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

Doktorlar da ikinci rahmin bebeğin hareketlerini kısıtladığını, bu yüzden anne adayının iki haftada bir ultrasondan geçirildiğini bildirdi. Tony ve Lindsay Hasaj çiftinin bebeği için "milyonda bir'lik annenin mucize bebeği" yorumu yapıldı.

Bir doğumdan başarıyla çıkan Lindsay Hasaj, daha sonra tekrar çocuk düşünebileceklerini de belirtti

• Beğen
Tepkiler: sezai_20 ve ULTIMATE93

EroL

EroL

Emekli Yönetici
allahın hikmeti işte, de merak ettiğim bişey var hem 2 vajinalı hemde doktorda 2 tane vajinalı olduğunu öğreniyo:hmmm ben yanlışmı biliyorum acaba

Da®kness

Da®kness

Üye
Aynı gün içinde iki vajinalı kadın , iki penisli erkek (turkordu) haberi pek inandırıcı değil dostum. Nikah kıysaydık bari bunlara

Pure Life

Pure Life

Üye
:polis:

ULTIMATE93

ULTIMATE93

Üye
bunu okuyunca çift sim kartlı telefonlar aklıma geldi:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...