Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2. MaxiCep SATRANÇ Turnuvası
Sponsorlu Bağlantılar
Girrffe
Üye
praetor arkadaşım ben listeden silermisin?
pazar sabahından itibaren 6-7 gün pc başına gecemeyeceğim..Eşleşme yapılmadan söyliim dedim..
3. süne katılacağım inşallah..=)
Tüm oyunculara iyi oyunlar ve başarılar...
praetor arkadaşım ben listeden silermisin?
pazar sabahından itibaren 6-7 gün pc başına gecemeyeceğim..Eşleşme yapılmadan söyliim dedim..
3. süne katılacağım inşallah..=)
Tüm oyunculara iyi oyunlar ve başarılar...
Süreyi zaten bayram tatilini de düşünerek uzun tuttum
Belirtilen sürenin sonuna kadar rakibinizle maç yapıp bildirmezseniz rakibiniz bir üst tura çıkacak.
3. ya da belki 4. turnuvamızda görebiliriz ama sizi
İnternette başlangıç, orta seviye ve ileri düzey eğitim veren siteler var. Mynet satranç salonlarında da öğrendiklerinizi pratik yaparak kendinizi geliştirebilirsiniz. Tavsiyem öğrenmeye başladığınız zaman 1500 puan üstüyle oynamayın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- Bu site gerek yeni başlayanlar için gerek kendini geliştirmek isteyenler için çok yararlı. Sol tarafta satranç öğrenelim başlığı altında açılış ansiklopedisi ve satranç esasları bölümüne göz atarsanız ve hakkını vererek çalışırsanız yeterince zorlu bir rakip olabilirsiniz. Tüm yeni başlayanlara duyurumuz olsun buradan