Nazy Üye salih buralardaysa oynayalım eğer konuya cevap yazmaz ise puanı bana geçecek birde bir ara puan durumu vardı ona nereden ulaşabiliriz
salih buralardaysa oynayalım eğer konuya cevap yazmaz ise puanı bana geçecek birde bir ara puan durumu vardı ona nereden ulaşabiliriz
Praetor Emekli Yönetici Konu Sahibi Salihle maç yapabilirsiniz Nazy!.. Yaptıktan sonra siz ben puan durumunu ayarlarım
Nazy Üye praetor' Alıntı: Salihle maç yapabilirsiniz Nazy!.. Yaptıktan sonra siz ben puan durumunu ayarlarım Genişletmek için tıkla ... salih boluya gitmiş nezaman geleceği meçhul yani şunu söylemek istiyorum salih gelmezde, benim maç tabu olursa puanımı isterim haberiniz olsun
praetor' Alıntı: Salihle maç yapabilirsiniz Nazy!.. Yaptıktan sonra siz ben puan durumunu ayarlarım Genişletmek için tıkla ... salih boluya gitmiş nezaman geleceği meçhul yani şunu söylemek istiyorum salih gelmezde, benim maç tabu olursa puanımı isterim haberiniz olsun
Praetor Emekli Yönetici Konu Sahibi Nazy' Alıntı: salih boluya gitmiş nezaman geleceği meçhul yani şunu söylemek istiyorum salih gelmezde, benim maç tabu olursa puanımı isterim haberiniz olsun Genişletmek için tıkla ... Merak etme alırsın puanını leiche' Alıntı: gördünüzmü konuya bir yorum yaptım konu gene canlandı Genişletmek için tıkla ... Sağolasın leiche
Nazy' Alıntı: salih boluya gitmiş nezaman geleceği meçhul yani şunu söylemek istiyorum salih gelmezde, benim maç tabu olursa puanımı isterim haberiniz olsun Genişletmek için tıkla ... Merak etme alırsın puanını leiche' Alıntı: gördünüzmü konuya bir yorum yaptım konu gene canlandı Genişletmek için tıkla ... Sağolasın leiche
xkadir61 Üye benim elemanda kayıplarda. benim yeni rakibim kim ise. kelleyi koltuğa alsın gelsin bakalım. bekliyorum.
benim elemanda kayıplarda. benim yeni rakibim kim ise. kelleyi koltuğa alsın gelsin bakalım. bekliyorum.
leiche Emekli Yönetici EE en son durumu niye yazmıyorsun? oynanmayan maçlar berabere sonuçlansın yada oynamayan taraf yenilmiş olsun
EE en son durumu niye yazmıyorsun? oynanmayan maçlar berabere sonuçlansın yada oynamayan taraf yenilmiş olsun
Praetor Emekli Yönetici Konu Sahibi Salihyet-Nazy maçının galibi Nazy'dir... En kısa zamanda sonuçlar açıklanacaktır.
Praetor Emekli Yönetici Konu Sahibi SON DURUM praetor : 4 Nazy: 4 leiche : 4 xkadir61 : 3 Salihyet : 1 fatihsagohiphop : 1 Co1aY: 0 Sergio_Aguero : 0 6. TUR EŞLEŞMELERİ 338 - 700 praetor vs. leiche (Maç yapıldı) 414 - 473 fatihsagohiphop vs. Salihyet (Maç yapılmadı) 097 - 950 xkadir61 vs. C01aY (Maç yapılmadı) 101 - 795 Sergio_Aguero vs. Nazy (Maç yapılmadı. Yasağı kalktığına göre Henry devam edebilir isterse) Haftasonu 7. tur duyurulacak. O zamana kadar Salihyet, Fatih, Kadir, C01aY, Nazy durumlarını bildirsinler lütfen.
SON DURUM praetor : 4 Nazy: 4 leiche : 4 xkadir61 : 3 Salihyet : 1 fatihsagohiphop : 1 Co1aY: 0 Sergio_Aguero : 0 6. TUR EŞLEŞMELERİ 338 - 700 praetor vs. leiche (Maç yapıldı) 414 - 473 fatihsagohiphop vs. Salihyet (Maç yapılmadı) 097 - 950 xkadir61 vs. C01aY (Maç yapılmadı) 101 - 795 Sergio_Aguero vs. Nazy (Maç yapılmadı. Yasağı kalktığına göre Henry devam edebilir isterse) Haftasonu 7. tur duyurulacak. O zamana kadar Salihyet, Fatih, Kadir, C01aY, Nazy durumlarını bildirsinler lütfen.
HenryBenzema1410 Üye praetor' Alıntı: SON DURUM praetor : 4 Nazy: 4 leiche : 4 xkadir61 : 3 Salihyet : 1 fatihsagohiphop : 1 Co1aY: 0 Sergio_Aguero : 0 6. TUR EŞLEŞMELERİ 338 - 700 praetor vs. leiche (Maç yapıldı) 414 - 473 fatihsagohiphop vs. Salihyet (Maç yapılmadı) 097 - 950 xkadir61 vs. C01aY (Maç yapılmadı) 101 - 795 Sergio_Aguero vs. Nazy (Maç yapılmadı. Yasağı kalktığına göre Henry devam edebilir isterse) Haftasonu 7. tur duyurulacak. O zamana kadar Salihyet, Fatih, Kadir, C01aY, Nazy durumlarını bildirsinler lütfen. Genişletmek için tıkla ... tamam ben kendim devam ediyorum..baya maç kaçırdık ama prestijimiz olsun ben hazırım
praetor' Alıntı: SON DURUM praetor : 4 Nazy: 4 leiche : 4 xkadir61 : 3 Salihyet : 1 fatihsagohiphop : 1 Co1aY: 0 Sergio_Aguero : 0 6. TUR EŞLEŞMELERİ 338 - 700 praetor vs. leiche (Maç yapıldı) 414 - 473 fatihsagohiphop vs. Salihyet (Maç yapılmadı) 097 - 950 xkadir61 vs. C01aY (Maç yapılmadı) 101 - 795 Sergio_Aguero vs. Nazy (Maç yapılmadı. Yasağı kalktığına göre Henry devam edebilir isterse) Haftasonu 7. tur duyurulacak. O zamana kadar Salihyet, Fatih, Kadir, C01aY, Nazy durumlarını bildirsinler lütfen. Genişletmek için tıkla ... tamam ben kendim devam ediyorum..baya maç kaçırdık ama prestijimiz olsun ben hazırım