2 Liraya cep telefonu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

techtakip

Üye
    Konu Sahibi
2 Liraya cep telefonu!


Hiçbir taahhüt, kontrat, anlaşma gerekmeksizin 2 liraya cep telefonu sahibi olabilirsiniz.

Carphone Warehouse isiyle İngiltere’de faaliyet gösteren bir şirket her hangi bir sözleşme vs benzeri unsurlar gerekmeden isteyen herkesi 0.99 sterlin karşılığında cep telefonu sahibi yapıyor. Yaklaşık olarak 2,2 TL’ye denk gelen Alcatel OT-209 model cep telefonunun büyük ilgi göreceği kesin gibi görünüyor.

Satış sorumlusu firma dışında herkesin büyük bir ön yargı ile yaklaşması konusunda büyük bir çaba sarf ediliyor. Carphone Warehouse cephesinde sorunlu Charles Dunstone tarafından yapılan açıklamada, yılbaşı için hediye seçimi konusunda zorluk çeken ve en ucuz cep telefonu hangisi sorusunun cevabını arayanlar için şimdiye dek piyasaya sunulmuş en ucuz cep telefonunun satışa sunulduğu yönünde. Yani tamamen yılbaşı için yapılmış bir kampanyadan ibaret.



Yalnızca Virgin isimli operatörler çalışan; klasik düzeyde en basit işlemlerin yapılabileceği telefon sadece tabiri caizse “ Alo ” demek isteyenlerin ya da yedek telefon almak isteyenlerin büyük işine yarayabilecek bir model. Telefon konusunda hiçbir sözleşmeye gerek duyulmadığı belirtildi tek şart ise Alcatel OT-209’u satın alırken 10 sterlin bedelinde konuşma kredisi satın almanız. Zaten hattınızı alır almaz nasılsa kontör yükleyeceğiniz için aslında şarttan bile sayılmayacak bir öngörü. Alcatel OT-209; 300 dk kesintisiz iletişim sunan, durağan halde 400 saat pil ömrüne sahip olan FM radyolu bir telefon.


kaynak:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt