2 kızla çıkıyorum, 3. bir kıza aşık oldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DiaBLoS

Admin
Yapma be kardeş Bir yerden başlamalısın...İleride çok acısı olur..Dost tavsiyesi

saygıLar

Nazy

Üye
Allah artırsın
ama sen o 3 ü hakkında ne düşünüyorsan
onlarda sana karşı aynı fikirdeler
bu gerçeği unutmayasın

DiaBLoS™;976977' Alıntı:
Yapma be kardeş Bir yerden başlamalısın...İleride çok acısı olur..Dost tavsiyesi

saygıLar

çok zor ya. benimle çıkarmısın dediğimde, bayılır kalırım sonra millete rezil olmayalım.
bir kız bana baktığında kafamı öne eğiyorum. utanıyorum. yoksa şu anda belki 50,ci sevgilim olduydu.

DiaBLoS

Admin
Daha diyecek birşey bulamıyorum

Daha yaşın genç 50 ye kadar yolu var adamlar 70den sonra bile isteyen var...

hayırlısı.

mservank

Üye
diablos cum her çıkan aşık olmuyo konuya bakarsak anlarız
her çıkmayan da aşık olmuyor değil platonikte olmuyor olabilir birbirlerini seviyorlardır ama bir türlü açılamıtorlardır olamaz mı?

çok zor ya. benimle çıkarmısın dediğimde, bayılır kalırım sonra millete rezil olmayalım.
bir kız bana baktığında kafamı öne eğiyorum. utanıyorum. yoksa şu anda belki 50,ci sevgilim olduydu.

oyyy oyyy kimisine iki kız yetmez öteki yanına yaklaşamaz senden bıraz utancaklık alıp konuyu acan arkadaştan bıraz cesaret alıp bırbırınızemı eklesek ............ belkıde siz haklısınızdır

DiaBLoS

Admin
diablos cum her çıkan aşık olmuyo konuya bakarsak anlarız
her çıkmayan da aşık olmuyor değil platonikte olmuyor olabilir birbirlerini seviyorlardır ama bir türlü açılamıtorlardır olamaz mı?

Birde arkadaşın söylediklerine bakalım servancım o neler diyor

ChavRash

Emekli Yönetici
Bir gün sevdiğin sana aynısını yapsın da gör anyayı konyayı. Akıllanırsın o zaman.

ouSahin

Üye
seninki gönül oyunu gibi bişe...Aşk o kadar kolay degilki..Aşık oldugunu sanıyorsundur..Ama sıradan bir hoşlantı..Bence olgun düşünelim...ve o 3 kızın yerine koyarsan bence daha acımsız gelir

Yakışmadı Sana...

abi insan 2 elmayı birlikte yiyemiyi.
3 elmayı yerken heralde boğazinda kalur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...