2 Kişiye !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Birgün Mevlana eve girer ve hanımı ona sorar; bu kadar aşıksın Mevlaya şükürler olsun bu aşkı yaşayıp yaşatana. peki bana ne kadar aşıksın der; Mevlana hanımına şöyle der; Sen benim; Yaradan’dan ötürü yaradılanı sevişim, Bir adım gelene on adım gidişimsin… Ve herkesi olduğu gibi kabul edişimsin… Sen benim; Bugünüme şükür ve… yarınıma dua edişim, Azla yetinişim, çoğa göz dikmeyişimsin, Ve kapanmayan avuç içimsin…

Hz. Mevlana

greenmile

greenmile

Üye
'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
    Konu Sahibi
korktum ya aşık olmak cok zor olmuyacagım :D :D

Revengeful

Emekli Yönetici
O hataya düştüm. Sakin asık olma :D

zaza

zaza

Üye
Aşık olmayacağım diyemezsin birgün ALLAH karşına öyle birini çıkarırki ne olduğunu anlayamazsın boşuna demiyorlar; büyük lokma ye büyük söz etme diye :naughty:

'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
    Konu Sahibi
Aşık olmayacağım diyemezsin birgün ALLAH karşına öyle birini çıkarırki ne olduğunu anlayamazsın boşuna demiyorlar; büyük lokma ye büyük söz etme diye :naughty:

sen oldun galiba

greenmile

greenmile

Üye
insan bence sadece 1 kez aşık olur ama pekçok kez sever hemen hemen her çıktığıma sana aşığım dedim ama aşık falan değilmişim demek ki aşık olan unutamaz aşık olan karşısındakinin her hatasını affedebilir:S

'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
    Konu Sahibi
insan bence sadece 1 kez aşık olur ama pekçok kez sever hemen hemen her çıktığıma sana aşığım dedim ama aşık falan değilmişim demek ki aşık olan unutamaz aşık olan karşısındakinin her hatasını affedebilir:S

şimdiki durum ne !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt