ya Levent abi ayıptır Sölemesi bana zaten mahallede ronaldo necmi derler..
ciddiyim..
dur bakalım belki oynayan olur..![]()
Ad dan dolayı ...

Necmi Davut doğru Söylüyor Ronaldoda olsan messide olsan deplasmana git onlar Çoğunluk hep istanbuldamı Karizma Yapıcan gidip ankarada yen bunlarıda Namın yürüsün ...
gitsem mi cidden yaaa susturcam bunları beckham'ı falan filan.Necmi Davut doğru Söylüyor Ronaldoda olsan messide olsan deplasmana git onlar Çoğunluk hep istanbuldamı Karizma Yapıcan gidip ankarada yen bunlarıda Namın yürüsün ...

İnşallah Mehmet Abi..İnşallah olur
sen yinede bir dene...bizim urfalılarda tık yok bi tane buluşma ayarlamak benimde aklımda var ama urfalı gençler acaba benim kadar organizasyonlara gerekli ilgiyi gösterip göstermediğinden emin değilim :S
evet hele şükür gelmek isteyen biri yok mu arttıran ben sana inşaat eldiveni versem olurmuhobaraaaa bende geliyorum kaleci olurum ama
--------------- Ekleme ---------------
bu arada eldivenler sizden benimkiler öldü![]()

gelmeyecekler biliyorum ama yinede deneyecemsen yinede bir dene...

nasıl yani??gelmeyecekler biliyorum ama yinede deneyecem![]()

bir dene sende konu aç...yani kimse urfada gelirmi bilmiom
istanbula gelmedilerse buraya hiç gelmezler konu açtım ama 1 gün oldu hala ortada yokbir dene sende konu aç...
gelen olur belki ama istanbul'a gelmediler ona gelirlermi bilmem...

normaldiristanbula gelmedilerse buraya hiç gelmezler konu açtım ama 1 gün oldu hala ortada yok![]()

evet hele şükür gelmek isteyen biri yok mu arttıran ben sana inşaat eldiveni versem olurmu![]()

hani nerde..?olur olur![]()