Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çekiliş yaparken çıkan kişileri listeden silmeniz bence çekilişin kaderi ile oynamakta. Sayı sabit kalıp direk 4 isim belirlemesi gerektiğini düşünüyorum.
Alttaki linkte katılım şartlarında mesaj sayısının değiştiğini her seferde söyledim.
Mesajı düşük herkese her sayfada da bunu dile getirmiştim.
Demek kimse umursamamış.
Bir daha ki sefere inşallah
Bende kazanan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.BLasTeaR kardeşim sana da çok teşekkür ediyorum. Bu organizasyonu destekleyen herkese de ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Bende kazanan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.BLasTeaR kardeşim sana da çok teşekkür ediyorum. Bu organizasyonu destekleyen herkese de ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Alttaki linkte katılım şartlarında mesaj sayısının değiştiğini her seferde söyledim.
Mesajı düşük herkese her sayfada da bunu dile getirmiştim.
Demek kimse umursamamış.
Bir daha ki sefere inşallah
Özellikle mesaj sayısına bakarak başvuruda bulundum. Şimdi 50 yazıyır desem ya ben yanlış gördüm yada sonradan mesaj sayısını mı arttırdınız. Delirdiğimi hissediyorum lütfen değişti deyin.
Özellikle mesaj sayısına bakarak başvuruda bulundum. Şimdi 50 yazıyır desem ya ben yanlış gördüm yada sonradan mesaj sayısını mı arttırdınız. Delirdiğimi hissediyorum lütfen değişti deyin.
Mesaj sayısı başlangıçta 10 idi. Sonrada gelen öneriler üzerine 50ye yükseltildi. Yükseltildikten sonra etiketlenerek mesaj sayısı düşük olanlar uyarıldı.
ismail
Üye
Tebrik ediyorum
biltek
Üye
tebrik ederim
OzgurSMO
Üye
Kazananlara Tebrikler ..
NiTr[O]gEn
Üye
kazanan arkadaşları tebrik ediyorum