Tavsiye 2 Haftalık kullanım sonucu İphone 5S Case'in durumu

Sponsorlu Bağlantılar

ceza_05

ceza_05

Üye
    Konu Sahibi
2 Haftalık kullanım sonucu İphone 5S Case'in durumu
Arkadaşlar merhaba iyi forumlar. Yaklaşık 2 hafta önce Apple'ın web sitesinden 5S ve 5S Case aldım ve bu kılıfın fiyatı 100 tl. Verdiğime vereceğime pişman oldum o kadar dikkatli kullanmama rağmen kılıf hoşaf oldu resimlerini altta görebilirsiniz. Sizce arasam apple desteği değiştirirler mi veya ne önerirsiniz arkadaşlar param yansın istemiyorum. (Köşelere bakarsanız görebilirsiniz.)

muratcan1999

muratcan1999

Üye
Abi bende düşünüyorum 5s şarjı nasıl bir gunü çıkarıyormu kap gercekten cok dandik miş

ceza_05

ceza_05

Üye
    Konu Sahibi
Kılıf deli etti beni almasaydım keşke. Şarjı iyi 2 tane işlemci olduğu için küçük işlemlerde m7 çipi kullanıyor tasarruf sağlıyor ben 1.5 2 günü çıkarıyorum rahatarkadaşlar yok mudur önerisi tavsiyesi olan değiştirirler mi

muratcan1999

muratcan1999

Üye
Bence değiştirmezler ama sen bi şansını dene

phasan

phasan

Üye
en guzelı kapalı kılıp onude arkasınıda koruyoren guzelı kapalı kılıp onude arkasınıda koruyor

Joker.

Joker.

Üye
Kardeş lekelerden bahsediyorsan (ben öyle gördüm) nemli bez ile sil kardeş

Türe

Türe

Üye
Bu doku hep böyle yapıyor ben 4 e almıştım böyle hemen defolandi bu şekilde

maktama

maktama

Üye
Değiştirip değiştirmeyeceklerini kimse bilemez, şansınızı deneyin tabiiki, biraz da atarlanın.
Benim takıldığım yer ise niye 10-15tl'lik bir kılıfa 100 tl bayıldığınız??! Bir kaç özel kılıf haricinde hangi kılıf o parayı hakediyor! Gördüğüm üzere öyle özellikli bir şey de değil bu...
Umarım sorununuz çözülür.

0MG90

0MG90

Üye
Ben sırf Apple kılıf satıyor diye almam. Giderim bi telefoncudan alırım daha iyi.
Şansınızı deneyin yine de.

anilari35

anilari35

Üye
en guzelı kapalı kılıp onude arkasınıda koruyoren guzelı kapalı kılıp onude arkasınıda koruyor
yok engüzeli şarjlı kılıf100 tl ye şarjlı kılıf alsaydınız keşke

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
Garantiye gönder kapagı sana yenisini verirler

Üst Alt