2 gb ekran kartı

Sponsorlu Bağlantılar

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
    Konu Sahibi
2 gb ekran kartı
arkadaşlar 2 gb ekran kartlı bi laptop alsam beni kaç yılına kadar götürür gta 5 pc çıkınca low high ultra vesayri hangisinde oynarım hangi oyunları oynayamam
laptop linki= cevap yokmu :agla2:25 okunma sıfır mesaj hadi maxicep üyeleri

fk555897

fk555897

Üye
Bu laptobun ekran kartının çok başarılı olduğunu söyleyemem. GTA 5'i belki low'da oynatır.

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
    Konu Sahibi
Bu laptobun ekran kartının çok başarılı olduğunu söyleyemem. GTA 5'i belki low'da oynatır.
o zaman biz laptopda adam akıllı gta 5 oynayamıcaz ya ps4 ya xbox da yada masüstünde oynucaz demekki laptopta oyun devri bitti

genso

Üye
Ekran kartı tek gb olarak değerlendirilmez bunn çekirdek hızları biti ram türü hızı vs. bissürü şeysi var

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
    Konu Sahibi
Ekran kartı tek gb olarak değerlendirilmez bunn çekirdek hızları biti ram türü hızı vs. bissürü şeysi var
o zaman gta 5 watch dogs gibi oyunları kasmadan oynatabilen sağlam bi ekran kartlı laptop önerebilirmisin 2000 tl ve altı

genso

Üye
Bi dakka hemen buluyorum bi lenova vardı arkadaşa aldık o watch dogsu oynuyo şimdi

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
    Konu Sahibi
ben pc ye yükledim packard bell tj 75 ekran kartını chip seti değiştirdim ondan sonra performans düştü şuan kasmıyo ama çok düşük çözünürlükte açıyo fena laptop değil bugüne kadar açmadığı oyun olmada en çok bu oyunda zorlandı

genso

Üye

Al bu içinde 8gb ssd de var i7 watch dogsu ortalama üstü ayarda açarsın

• Beğen
Tepkiler: ARİF MARAŞ
fk555897

fk555897

Üye
o zaman biz laptopda adam akıllı gta 5 oynayamıcaz ya ps4 ya xbox da yada masüstünde oynucaz demekki laptopta oyun devri bitti
MSi'nin çok iyi laptopları var. O laptoplarla belki VEry High'da bile oynanabilir.

genso

Üye
rica ederim yararlı olduysam ne mutlu bana

masske

masske

Üye
arkadaş:,
sen gb tına bakma ekran kartı modeline bak.
yüksek performans istiyorsan
GTX MODEL olma
orta seviye istersen
GT model olmalı
birde 128 bit ten aşağı olmasın

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
    Konu Sahibi
o zaman hangi laptopu önerirsin

masske

masske