2.el Temiz W800i Satan Var Mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
    Konu Sahibi
2.el Temiz W800i Satan Var Mı ?
Arkadaşlar 2. el temiz Sony ericsson w800i garantili olmak şartıyla uygun bi fiyata bırakırsa alabilirim.

D600'üm var w800 ile takas takas yapmak isteyen olursa takas yapabilirim

bassavci

bassavci

Üye
tavsiyem ikinci el telefon alma. yinede sen bilirsin.

Dark saga

Dark saga

Üye
<div class='quotetop'>(ChaLLenGeR &#064; Jan 27 2006, 02&#58;47 AM) [post=264611]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Arkadaşlar 2. el temiz Sony ericsson w800i garantili olmak şartıyla uygun bi fiyata bırakırsa alabilirim.
[/b][/quote]
uygun fiyat derken ne gibi ? bende istiomda ööle ikinci el ondan? ne kadar ciwarı yapıo 2. elleri?

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
    Konu Sahibi
600 en fazla 650 yapar

RockFord Fosgate

Üye
gittigidiyordan alsana&#33;&#33;&#33;

barabelli

barabelli

Üye
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Jan 27 2006, 07&#58;07 PM) [post=265033]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
gittigidiyordan alsana&#33;&#33;&#33;
[/b][/quote]

bencede oraya bır bak

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
    Konu Sahibi
Elden almak istiyorum bide olursa D600 ile takas yapmak istiyorum

RockFord Fosgate

Üye
sende cok sey ıstıyon:))))saka saka telcılerı bı dolas ıstanbulda dolusuyla w800 war yaw&#33;&#33;&#33;&#33;ızmırde ole&#33;

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Jan 27 2006, 07&#58;30 PM) [post=265058]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
sende cok sey ıstıyon:))))saka saka telcılerı bı dolas ıstanbulda dolusuyla w800 war yaw&#33;&#33;&#33;&#33;ızmırde ole&#33;
[/b][/quote]
Yarın bi dolaşırım telefoncuları
-abi D600 alıyonuz muuu?
selpak satar gibi

RockFord Fosgate

Üye
ben selpak satar gıbı gıttım 7710 u 600 mılyona sattım walla gel ızmıre daha yuksege okutalım karsıyaka carsısında:))

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
    Konu Sahibi
oooh walla istanbulda öyle bi imkanım yok gidip bi telefoncuya sormam Ne kadara alırsınız diye &#33; Sorsam bile D600 ü ne kadara alırsınız diye en fazla 400 diyecekler kazıkçılar

RockFord Fosgate

Üye
ızmırde rahat 500 e werırsın bnm telcıye gecenlerde sordum walla:)N70 ı de 850 ye alıyo

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
    Konu Sahibi
Sorsana D600&#39;ü kaça alıyomuş iyi fiyat verirse kargoyla gönderirim kargo parası benden

RockFord Fosgate

Üye
Gıttıgıdıyora cevırmeyelım burasını))bnm komısyon ne kdr???))

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
    Konu Sahibi
750ye satarsan sana bi tane rockfordfosgate posteri

RockFord Fosgate

Üye
öhööö 730 mılyona satılıyo zaten 0 ı)

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
    Konu Sahibi
ya w800 satan hiç kimse yok muu

baby

Üye
LG KG 800 SATIYORUM SIGORTALI(CALINMAYA CIZIKLERE YAZILIMLARA ISLANMAYA KIRILMAYA HER TURLU FELAKETE KARSI SIGORTALIDIR) GARANTILI SATMA SEBEBIM YENI MODELINI ALICAM ILGILENEN OLURSA NEDEN.24@HOTMAİL.COM ULASA BILIR

chadashh

chadashh

Üye
w800i yok ama w810i satmak istiorm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt