2.el temiz lg kf750 yada 2.el temiz nokia n70 a-lı-na-cak-tır

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nokio_6233

nokio_6233

Üye
    Konu Sahibi
2.el temiz lg kf750 yada 2.el temiz nokia n70 a-lı-na-cak-tır
[sıze=4]merhaba ben gene bu site üzerinden n70 yada w810i arıyordum ama kendini bilmez bazı fahiş fiyat isteyen kişilerden dolayı almaktan vazgeçmiştim[/sıze] [sıze=4]yine kendime temiz,içi açılmamış,tamir görmemiş bir n70 yada gene temiz,içi açılmamış,tamir yüzü görmemiş bir lg kf750 aramaktayım almak istemiş olduğum cihazlar "bursa" içinden alınacaktır ve kesinlikle "bursa"dışı düşünmüyorum cihazı görerek vede deneyerek almak istiyorum

not:cihazların kutulu olması yada aksesuarlı olması gerekmiyor..... dediğim gibi cihazlar sadece "bursa" içinden alınacaktır
[/sıze]

komalemdar

Üye
Sana sıfır çin malı N97 verelim.Fiyatı 250 lira.Telefonda tw ve wireless gibi özelliklerde vardır.

nokio_6233

nokio_6233

Üye
    Konu Sahibi
aman,aman çin malı benden uzak allah'a yakın olsun ben istemiş olduğum cihazları belirttim onun dışında başka cihaz almayı düşünmüyorum

nokio_6233

nokio_6233

Üye
    Konu Sahibi
hiçmi "bursa" içinde n70 yada lg kf750 satan bir insan evladı yokmu? :hmmm :allalla: :hmmm :allalla:

nokio_6233

nokio_6233

Üye
    Konu Sahibi
evvet...... hala nokia n70 vede lg kf750 aramaktayım.....

nokio_6233

nokio_6233

Üye
    Konu Sahibi
artık cihaz aramaktan çok sıkıldım :dry: bu önümüzde ki 2 hafta boyunca istemiş olduğum cihaz yada cihazları bulamazsam ilanı kilitleticem :locked: sadece 2 haftalığına bursa dışı bana gelecek olan teklif yada teklifleride değerlendirecem eğer kafama yatarsa hangi il yada ilçe olduğunun hiç önemi olmadan istemiş olduğum cihazları almak istiyorum....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt