2 .el Telefon Alınır

Sponsorlu Bağlantılar

kralkaan

kralkaan

Üye
    Konu Sahibi
2 .el Telefon Alınır
:megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon:

Ewet arkadaşlar bütün 2.el telefonlarla ilgileniyorum satmak isteyen arkadaşlar sitede telefonların ellerinde çekilmiş en az 5 adet resim ve maxsimum aksesuarlarını gösteren resimlere yayınlarlarsa nakit fiyat vereceğim kargo ücreti gönderen kişiye aittir..telefonlar elime geçer geçmez banka hesaplarına veya istanbul avrupa yakasında iseniz tarafınıza nakit verilecektir...

:sn::sn::sn::sn:

iletişim site aracılıyla olup ciddi satmak isteyenler için mail adresi:[email protected].
açılış:11:00
kapanış:20:00
:oke::oke::oke::oke::oke::oke:

sercan_bjk

Üye
nokia n73 3 aylık faturalı garantili kutulu satmak istiyorum elinde varsa 8800 sirocco editionla takas edebilirm

djoguzhan_55

Üye
bendede e250 var ben onu 6233le takas yapmak istiyorum

feyiz

Üye
Nokia N91 Satmak Istiyorum

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
W700i Yi Ne Kadara Alırsın Hocam...Alalı 8 Ay Oldu

paradox1026

paradox1026

Üye
Nokia 2610 9 aylık ne kadar verirsin takasta 3100 arıyorum

vivo

Üye
abi n gage f var elimde kutulu orj kulaklık 150 ytl istiyorum

sercan_bjk

Üye
iide arkadaş cvp vermiyoki hiç bir şeye

neco1234

neco1234

Üye
:oke:ARKADAŞ BENDE SAMSUNG SGH-E890 VAR SATMAK İSTİYORUM.ÇOOK ACİL!!!200 YTL VERRİRSEN SATARIM VE YA SEN NE KADAR VERİRSEN!:oke:TELEFON DAHA 3 AYLI HERŞEYİ TAM BİR ÇİZİK BİLE YOG!

baran212ist

Üye
merhaba arkadaşım SAMSUNG SGH E200 gümüş renk telefonumu satmak istiyorum telefonun kutusunu evi taşırken kaybettim dolayısıyla sadece telefon ve şarzı mevcut tel numaram 05376190565 ilgilenirsen avrupa yakasındayım ismim Cem anlaşabilirsek cihazı elden teslim edebilirim

Takipçi Satın Al

Üst Alt