2.el telefon alicam neye dikat edilmeli içeri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

avarbeko

Üye
    Konu Sahibi
2.el telefon alicam neye dikat edilmeli içeri
Evet arkadaslar 2.el sony ericson xperia neo alıcam sahibinden.com dan iste neredeyse adam gidicem yanina konusucagiz ben simdi adamın yanina gittigimde telefonu elime aldigimda neye dikat etmeliyim bunları istiyorum cok buyuk takıntım var telefonun bır yerı bozuk olursa kullanamam o telefonu sonucta 600 700 tl para vericez 2.elde olsa önerilerinizi bekliyorum ..

cyber

cyber

Üye
kasa açılmış mı ekran çizik mi batarya fazla yıpratılmış mı dokunmatik hassasiyeti arka kapakta altta bi yerde gıcırdama var mı bastırınca bu neo ve neo v de kronik olabiliyo

monibrasco12

Üye
kasa açılmış mı ekran çizik mi batarya fazla yıpratılmış mı dokunmatik hassasiyeti arka kapakta altta bi yerde gıcırdama var mı bastırınca bu neo ve neo v de kronik olabiliyo

Aunen oylr ayrica telefoncuya goturup baktirabilirsin

avarbeko

Üye
    Konu Sahibi
hmm anladım baska varmı

monibrasco12

Üye
Gpuya filan hasar vermis olabilir

avarbeko

Üye
    Konu Sahibi
gpuya derken oney aciklayici olursan sevinirim

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Kardeş cihazın imei'sini kontrol et şu an sana çalıntı olduğu iddea edilen telefonumdan yazıyorum, 1 sene önce aldım telefonu ve 10 aydır emniyetle uğraşıyorum imei konusuna LÜTFEN dikkat et başın ağrımasın :(

Symbianize

Symbianize

Üye
Ya telefonu ac kullan stabilse tamamdir bi wifisini sebekeyi bluetoothunu ve imeisini kontrol et kamerayi flasida unutma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt