2. El N95 8 gb Alırken Dikkat Edilcek Yerler.?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

istanblue3

Üye
    Konu Sahibi
2. El N95 8 gb Alırken Dikkat Edilcek Yerler.?
beyler samsung e250 kullanıyorum fakat güzel bişeyle değiştirme zamanı geldi n95 8 gb çok gözüme çarptı 0 fiyatı biraz tuzlu bende 2. el almaya karar verdim alırken nerelerine hangi özelliklerine dikkat etmem lazım maddeler halinde yazarsanız sevinirim..Ve 2. el n95 8gb maximum ne kadardır ?:oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim bence N95 vereceğin parayı 5800 a ver şu an sıfırı 529 tl..

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
Bende 2 si arasında kaldım vallahi .. İkiside cok güzel telefon

sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
aynen bende arkadaşlr
1. n95 8gb (2.el )
2. 5800 xpressmusıc (sıfır) arasında kaldım yardım ltfn

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
Yokmu bize Bi yardım eli uzatcak :ehe

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
bn 5800 derim kamerası sizin için sorun deil ise bu fiyata bi daha zor bulurusunuz

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
ama n95 8gb nin karızmasıda bi başka yahu

pavilion

pavilion

Üye
ben ikisinide kullandım paran varsa tercihini n95 8gb dan yana yapmanı tavsiye ederim fakat sıfır her zaman daha iyidir, 5800 çok iyi bir telefon, versiyon güncellemeden sonra uçuyor ama n95 8gb ın daha sağlam olduğunu söylemek lazım yinede tamamen beğeni meselesi, kamera için telefon alacaksan n95 8gb al fakat şunu unutma hiç bir telefon fotoğraf makinasının yerini tutamaz... karar senin.

DERBEDER-34-

Üye
kardeşim bence N95 vereceğin parayı 5800 a ver şu an sıfırı 529 tl..
5800 telefonmu ya n95 8gbnin yanında kardeş boşver sen 5800 ı bende var geçen hafta aldım 10 numara bir makina ben 600 e aldım ve verdiğim son kuruşa kasdar hakeden bir cihaz...

--------------- Ekleme ---------------

ben aldım arkadaşlar 600 e N95 8gb... siz bırakın donunmatiği 5800ı falan beni dinleyim n95 8gb alın.cihazı bi elinize alın müzik çalarını açın kulaklıkla bi şarkı dinleyin,biraz inceleyin menülerde gezinin camerasını açıp bir fotoğraf çekin asphalt 5 oyununu bi yükleyip oynayın ve o simsiyah esmer bombaya insanların nasıl hayran hayran bakışını bi farkedin sonra aklınıza gelcekmi bakalım o dandik 5800.. ayrıca 5800 diye övülen cihazı ben araştırdım hatta çok ama çok inceleme fırsatım oldu oda bayağı n96 kadar olmasada sorunlu bir cihaz.hiç kulanışlı değil bi kere kılavyesi bence berbat yazılmıyor mesaj ses kaliteside normal bi 5700 kadar yani benim telefon ondan güzel ses veriyor. dokunmatik alsam ıphone alırım işte makina odur 5800ne onun nede n95 eline su bile dökemez.. derimki parası çok olan 5800 alır paraı değerli olan n95 alır... niye böyle bir tespit yaptın dersen n95 alın anlarsınız... saygılar.....

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
Benimde Kafam n95 8gb ye yatıyorda . 2. elin iyisini buLmak marifet :)

feminist46

feminist46

Üye
ikinci el n95 al arkadaşım cihazın sağında solunda gözle görülür şekilde hata yoksa servisten her hangi bir uzvu değişmemişse sıkıntı yok ve orjinalse başka bişeye dikkat etmene gerek yok bi format sonra istediğini kur telefone uzun zmandır kullanıyorum çok memnunum kaba gibi görünüyor ama kullanmaya başlayınca kabalığını hiç umursamıyorsun. tavsiye fiyatı en temizine 600 tl ver. diğer cihzlarla karşılaştırma bile.

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
BEn zaten 5800 ın büyük ekranından başka bi özelliğini göremedim bide dokunmatiği var .. ama kızaklı telefonlarda kızağı iyi kullanman lazım sonra oda sorun çıkartabiliyor.

haltie

haltie

Üye
n95 8 gb piyasadaki en iyi tellerden biri kamera ngage hafıza işlemci hızı ...saymakla bitmez yani açılmamış ve garantili çok temiz olan bir tel için 700e kadar ver bence

messi_10

Üye
CAmera için alıyorsan ne 5800 nede N95 8gb öneririm bikere N95 8gb ta lens koruma kapağı yok elle dokun bikere cameraya parmak izi kalıyor 2.el alıcan o dahada berbat olucak adam kesin o bölgeyi azda olsa yıpratmıstır camera için alıyorsan N82 alıcaksın fiyatıda çok uygun.N95 8gb ın falan modası geçti artık sadece türkiyede çok moda gibi duruyor ama git gör ki yurt dısında nasıl N900 nokia x6 falan... ben olsan N95 8gb düşünmezdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt