2.el n73 dosta gidecek mal

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rafielladasilva

Üye
    Konu Sahibi
2.el n73 dosta gidecek mal
sa arklar elimde güzel bi n73 var sorunları vs şunlardır
açılmıştır
türkcell çıkışlı
1.9.2007 tarihli
me değildir
çok temiz
alt hoporlor çalışmıyor
hafıza kartının orda takılan küçük kapağı yok
hiç bir arızası yoktur
kapaklarını yeni aldım
alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun

[email protected]
faceden ekleyin

ankara içinde elden teslim satılacaktır 190 tl dir :oke:

nokio_6233

nokio_6233

Üye
alt hoparlörü çalışmıyor,hem m.e. değil,hemde h.kartı takılan yerin kapağı yok,hemde fiyatı 190 lira? ben sana aksesuarlı+hackli fiyatı seninkinden daha uyugn olan m.e. vereyim istersen? o cihaza kimse 190 lira VERMEZ..!!

rafielladasilva

Üye
    Konu Sahibi
sizler için son indirim 189 lira yanlış duymadınız
bro şu forumdaki sıfır die satılan teller in ne halde olduunu bilion ben bütün çürüünü çarıını yazdım alan alsın

nokio_6233

nokio_6233

Üye
189 lirayı veren 190 lirayıda verir? sanki çok büyük indirim yapmış gibi yazmışsın oraya istersen götür telefoncuya satmaya kalk bakalım kaç para verecek o bozuk cihaza? :kop:

Emre-45

Emre-45

Üye
189 lirayı veren 190 lirayıda verir? sanki çok büyük indirim yapmış gibi yazmışsın oraya istersen götür telefoncuya satmaya kalk bakalım kaç para verecek o bozuk cihaza? :kop:
80 liradan fazla vermez.

nokio_6233

nokio_6233

Üye
80 lira verirse o telefoncunun elini öpsünde başına koysun? vereceği en fazla 50-60 tl daha yukarısıda etmez zaten?

serttas300

Üye
80 lira bile zor verirler ....telefoncu onu 80 e alsa kaça satcak ki zatn

nokio_6233

nokio_6233

Üye
hem bizene zaten ister 190 liraya satar? ister 80 liraya? onu alacak kişi nasıl olsa kör değildir? eğer telefondan anlıyorsa azıcık telefon'un ne durumda olduğunu anlar? zaten cezayıda yemiş uzun bir süre bizim yazdıklarımıza cvp veremez?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt