Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2.EL HTC ONE X Vade Farksız Taksit ..
Sponsorlu Bağlantılar
olciay
Üye
Konu Sahibi
2.EL HTC ONE X Vade Farksız Taksit ..
HTC ONE X - 4 Aylık Cihaz - Beyaz -
İlan linki :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
avcitalip
Üye
yurtdışı beyaz s2'nin üzerine ne kadar istersin ? pasaport kayıtlı babamın üzerine(kapanmaz)
Babam Hacdan Gelirken Jarir BookStore'dan aldı ve o zamandan beri kullanılıyor
-kamerada alındığından beri var olan siyah leke var bunu hiçbir şekilde çıkaramadım sanırım sorun lensin içinde bunun için telefonun arka kasasını çıkarttım ve çıkartırken kasayı hafif çatlattım onun haricinde hiçbir sorunu yoktur belirttiğim sorunlar haricinde sorun yaşarsan tarafımca iade garantilidir bu kadar açık yazıyorum yani
- - - Eklendi - - -
sanalpazar komisyon alıyorsa alıyor mu bilmiyorum elden teslim de olur istanbul da tanıdıklarım var
yurtdışı beyaz s2'nin üzerine ne kadar istersin ? pasaport kayıtlı babamın üzerine(kapanmaz)
Babam Hacdan Gelirken Jarir BookStore'dan aldı ve o zamandan beri kullanılıyor
-kamerada alındığından beri var olan siyah leke var bunu hiçbir şekilde çıkaramadım sanırım sorun lensin içinde bunun için telefonun arka kasasını çıkarttım ve çıkartırken kasayı hafif çatlattım onun haricinde hiçbir sorunu yoktur belirttiğim sorunlar haricinde sorun yaşarsan tarafımca iade garantilidir bu kadar açık yazıyorum yani
- - - Eklendi - - -
sanalpazar komisyon alıyorsa alıyor mu bilmiyorum elden teslim de olur istanbul da tanıdıklarım var