KAMALIST
Üye
2.el 5800 mı yoksa 0 5230 mı ?
arklar bana kalsa 5800 alıcam tabikide 5800 daha iyi ama babam almam diyor
diyorum 2. el alalım 2. ele hiç bakma 2 hiç olmaz diyor çünkü son model tel adam bir arızası olmasa niye satsın diyor asılda mantıklı neyse maximum 350 Tl lik bir tel lazım bana bir anda aklıma 5230 geldi sizce ne yapmalıyım babam 5800 almıo 2 . elide almıo 0 5230 mu alsam ? yada bana 350 tl lik 0 alabiliceğim teller önerirmisinizz ciddi bir kararsızlık içindeyim.
bu 5230 da 3g var mış görüntülü konuşma heralde yok bildiğim kadarıyla bana telefon da internete girsin msn face falan vb yerlere girsin tv izleyebileyim. güzel bir şey olsun istiyorum. ses kalitesi iyi olucak öyle bir tel arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
diyorum 2. el alalım 2. ele hiç bakma 2 hiç olmaz diyor çünkü son model tel adam bir arızası olmasa niye satsın diyor asılda mantıklı neyse maximum 350 Tl lik bir tel lazım bana bir anda aklıma 5230 geldi sizce ne yapmalıyım babam 5800 almıo 2 . elide almıo 0 5230 mu alsam ? yada bana 350 tl lik 0 alabiliceğim teller önerirmisinizz ciddi bir kararsızlık içindeyim.bu 5230 da 3g var mış görüntülü konuşma heralde yok bildiğim kadarıyla bana telefon da internete girsin msn face falan vb yerlere girsin tv izleyebileyim. güzel bir şey olsun istiyorum. ses kalitesi iyi olucak öyle bir tel arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.