Tavsiye 2 Ekran Kartı 2 Ekran Sorunum

Sponsorlu Bağlantılar

alyuz41

alyuz41

Üye
    Konu Sahibi
2 Ekran Kartı 2 Ekran Sorunum
Arkadaşlar merhaba. Laptopumda Onboard ve harici olmak üzere 2 ekran kartı var. Bu yüzden cihazım hep 2 ekran. Özelliklerden hep kapatmaya çalışıyorum ama olmuyor, mouseyi sağ tarafa götürünce durmuyor sağdan devam ediyor. TV ye bağlayınca sağ taraf çalısıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Özellikler kısmından olmuyor :)

mami944

mami944

Üye
Bir şey anlamışsam arabistanın yeni kralı ben olayım ne biçim bir sorundur o hani googleye yazsan google "bu ne lan" der :D Neyse sen bi fotğraf ile bizi aydınlat mübarek ...

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
alyuz41

alyuz41

Üye
    Konu Sahibi
Laptopumda 2 ekran kartı var. 2 ekran kartımın olması sonucunda sanırım laptopumda 2 ekran var.
Kullandığım ekranın sağ tarafında bir tane daha var. Öğeleri oraya sürükleyebiliyorum, İmleçi oraya götürüyorum ve hatta.
Print Screen SysRq yapıp Paint'e yapıştırınca 2 ekran çıkıyor :D Umarım anlamışsınızdır :D Win8 de yok ama Win7 de var.

Uhops

Uhops

Üye
Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Görüntü\Ekran Çözünürlüğü bölümü varsa ordan ekran bölümünden 1. Taşınabilir pc ekranı seçeneğini seç.

alyuz41

alyuz41

Üye
    Konu Sahibi
Seçili. Hepsini tek tek ayarlamama rağmen olmuyor.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
microsofttan ödül gelir sana nasıl başardıysan tebrikler :)

• Beğen
Tepkiler: Van Hohenheim ve -Börteçine-
alyuz41

alyuz41

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar tarayıcımı açıp resim aldığımda bu görüntü çıkıyor. Sağ taraftaki ikinci ekranım. Umarım sorunumu artık anlamışsınızdır.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
multi ekran programı kurulur ekran kartı driveriyla ordan 2. bir ekran kurmuşsun ayarlarına bak ve kapat

alyuz41

alyuz41

Üye
    Konu Sahibi
Yarın deneyerek haber vereceğim.

exp_l0it

exp_l0it

Üye
sağ tık yap masaüstüne çıkış ayarlarına bak olmazsa sana xp üzerinden resim göndericem şuan elimde yok programa gerek yok bunun için

alyuz41

alyuz41

Üye
    Konu Sahibi
İlginiz için teşekkür ederim. Ekran Kartı'nı kurarken bu seçeneği sormadan geçiyor Hızlı Ayar diyince. Özel Ayarlar'da değişiklik yapabiliyoruz.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
vay be ilk defa böyle birşey görüyorum ibretlik :D

fuko08

fuko08

Üye
Nidalee mi o :D

alyuz41

alyuz41

Üye
    Konu Sahibi
Yeap! :)

demirkan_1999

demirkan_1999

Üye
Buyur kardeşim (diğer mesajları okumadım cevap geldiyse kusura bakma)

alyuz41

alyuz41

Üye
    Konu Sahibi
Hallettim dostum, seninde ilgin için teşekkür ederim.

Üst Alt