Burak
Üye
-
Konu Sahibi
-
ooo burda muhabbet akmış yaa ben daha yeni eve geldim
Sakarya'dan kalkıp geldiğime hiç pişman değilim süper bi buluşma oldu katılan arkadaşları yakından tanıma fırsatı yakaladım ve baya bi kafamı dağıttım(Tamam biraz sessizdim ama ortam iyiydi) iyi ki gelmişim dedim gerçekten çok güzel oldu sırf bu buluşma için Sakarya'dan kalkıp İstanbul'a geldim iyi ki gelmişim
Herkese Çok Teşekkür Ederim Fırsat Buldukça Diğer Buluşmalara da Katılmaya Çalışacağım...
yanlız o çimlerde oturduğumuzdan beri belim ağrıyor ama güzeldi ve yine de hayal kırıklığına uğramadım
okadar çok şey demek istiyorum ama başka dicek bi şey bulamıyorum yaa harbiden süperdi
ooo burda muhabbet akmış yaa ben daha yeni eve geldim
Sakarya'dan kalkıp geldiğime hiç pişman değilim süper bi buluşma oldu katılan arkadaşları yakından tanıma fırsatı yakaladım ve baya bi kafamı dağıttım(Tamam biraz sessizdim ama ortam iyiydi) iyi ki gelmişim dedim gerçekten çok güzel oldu sırf bu buluşma için Sakarya'dan kalkıp İstanbul'a geldim iyi ki gelmişim
Herkese Çok Teşekkür Ederim Fırsat Buldukça Diğer Buluşmalara da Katılmaya Çalışacağım...
yanlız o çimlerde oturduğumuzdan beri belim ağrıyor ama güzeldi ve yine de hayal kırıklığına uğramadım
okadar çok şey demek istiyorum ama başka dicek bi şey bulamıyorum yaa harbiden süperdi
valla burak senin belin neden ağrıdı çözemedim simdi çimlerdenmi baska bişeydenmi( yanlış anlamayın burakla güreştikte )
Eraycım ayağına sağlık kalkıp nerelerden geldin bizim için, dediğin gibi biraz suskundun ama olsun ben suskunlardan hoşlanırım
valla burak senin belin neden ağrıdı çözemedim simdi çimlerdenmi baska bişeydenmi( yanlış anlamayın burakla güreştikte )
Eraycım ayağına sağlık kalkıp nerelerden geldin bizim için, dediğin gibi biraz suskundun ama olsun ben suskunlardan hoşlanırım
yorumun için teşekkür ederim hayatım.O güzel gamzelerimi herkez görsün diye her resimdeyimOyyy oyyy , gerçekten çok güzel kareler ortaya çıkmış...Güzel fotoğraflar için teşekkürler ...
Her fotoğrafta nedense hep esra var yahuMaşallah yani ... Nedir bu fotoğraf aşkı anlamadım ki Gamzelerinde yakıyor he maşallah , nazar değmesin
Burak kardeşim , saçlarını çok kısa kestirmişsin . Eski hali çok daha güzeldi . Bu halini beğenmedim ona göre
Teknoşark dostum , hava o kadar mı soguktu yahu , kazak , uzun gömlek falan, dikkat çekilmeyek gibi değil ki , tek kalın giyinen sen varsın maşallah
Pelin , bütün resimlerde güleyim mi gülmeyeyim mi arasında kalmışsın sanki
Necmi , adamsın dostum , yakıyorsun yine , ooohh yeeeeeeeee
Diğer iki arkadaşı da hiç tanımıyorum kusura bakmasınlar , ilk defa görüyorum , nickleri falan nedir ? ...
valla bende aynen uykum var ve çok gulmekten başım çatlıyoSohbete yarın devam edicem, kaldığım yerdeniş mod on
abi o nasıl söz öle suskunlardan hoşlanırım filan noluyo yaw
Bidahakine daha çok reaksiyon bekliyorum daha çok kişiyi tanımak daha iyi gelicek
Bu tayfa ve ek kişiler istiyoruzzz
----------Eklendi @ 23:57:27 ---------- Yazıldı @ 23:56:56 ----------
Esra kronometre tuttu 5 dakikada 1 sigara iznim vardı
evet eray'a karışan olmadı
5dkda 1 sigara mı iyi iyi kimse bana karışmadı
ama burak sürekli şu sıgarayı şu tarafa üfle dıyıp baskı yaptı bana
Oyyy oyyy , gerçekten çok güzel kareler ortaya çıkmış...Güzel fotoğraflar için teşekkürler ...
Her fotoğrafta nedense hep esra var yahuMaşallah yani ... Nedir bu fotoğraf aşkı anlamadım ki Gamzelerinde yakıyor he maşallah , nazar değmesin
Burak kardeşim , saçlarını çok kısa kestirmişsin . Eski hali çok daha güzeldi . Bu halini beğenmedim ona göre
Teknoşark dostum , hava o kadar mı soguktu yahu , kazak , uzun gömlek falan, dikkat çekilmeyek gibi değil ki , tek kalın giyinen sen varsın maşallah
Pelin , bütün resimlerde güleyim mi gülmeyeyim mi arasında kalmışsın sanki
Necmi , adamsın dostum , yakıyorsun yine , ooohh yeeeeeeeee
Diğer iki arkadaşı da hiç tanımıyorum kusura bakmasınlar , ilk defa görüyorum , nickleri falan nedir ? ...
hiçte bile yzüne üflemedım
esra cemin yuzune üfledı:
ben sadece yanındaydımve dogal olarak duman sana geldı bıkerem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?