Invoke
Üye
Eskiden olsa hep androidciydim ben... Genis ekran olsun oyun falan oynarim gibisinden..
Ama artik bilgisayar her an elimin altinda ordan takiliyorum..
Hala bi kararsizlik var ama iste... Iphone un beni korkutan yani android de ki uygulamalari parasiz kullanamamak (en basitinden whatsapp.. Cok birsey degil ama misalen diyorum) ve en ufak darbe de sikinti cikariyor olmasi iphone un
4 ü aldın diyelim yarın bir gün satarsan yine buna benzer fiyata gider herhalde, GMD zor gider
ben olaya maddi yonden bakarim. Bir yıl sonra degiştirmek istediginde ki muhtemelen degiştiriceksin hangisini daha kolay ve daha az zararla satarsin.
iphone hiç kullanmak istemedim sebebi cihazın kendisi değil sebebi şuki sen ver Binlira para iphone al bir belediye otobüsüne bin çocuğun biri 50 liralık çin malı replika iphone çıkarsın dıştan bakınca ikiside aynı benim huyumdur herkesin elinde olmayan telefonları kullanmak iphonenin replikaları çıktıkça ortalık malı gibi oldu biri cebinden iphone çıkartınca aaa sendedemi ondan var benimde aynısından var dio ben 1000 liraya aldım diyosun o ben 100 liraya aldım dio bunlarda beni bozuyor Samsung'da aynı iphon gibi oldu olmasaydı bile herkesin elinde Samsung var en iyisi Sony,Htc,Motorola yada general mobile kullanmak telefon konusunda bu yüzden Iphone ve Samsung'dan soğudum birde işin bu boyutu var
iPhone'nun ölüsü, GM'nin dirisinden yeğdir. Adı yeter.
Tarafsız düşün kardeşim. Bilmiyorsan boş boş konuşma. Git bak Discovery'nin özelliklerine. ayfonmuş
uzun süreli kullanmak istiyosan tabi ki iPhone. "Ne sağlamlığı var yaa" diyosunuz ya, discovery kıyası yapacak olursak, kağıt gibi bi arka kapağı yok mesela. sağı solu kalitesiz plastik değil. 12 tane ölü pikselle servise gönderilen telefona "1 ölü piksel tespit edildi" denen discovery duydum ama iPhone duymadım. Discovery bağımlıları şimdi kesin karşı çıkar. "inceledinmide konuşuyosun" falan derler. aklınız takılmasın. inceledim. iPhone fanboyu falanda değilim ama mantıklı düşünmek lazım.
Ben yaklaşık 1 aydır GMD kullandım,kesinlikle alınması gereken bi telefon. Herşeyiyle harika. Bu arada yanlış yönlendirmeyelim, her telefonda ölü pixel yok, bende hiçbir sorun çıkmadı mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?