Anket 2-ci El Telefon Kullanımına Bakış Açınız Nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

2-ci el telefon kullanır mısınız?

• Evet, eski sahibi farketmez

• Eski sahibine bağlı

• Sorunsuz ise kullanırım

• Sorunsuz ise üst kasayı komple değiştirdikten sonra kullanırım

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Silinen Üye 2574464

Silinen Üye 2574464

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
2-ci El Telefon Kullanımına Bakış Açınız Nedir?
Anketli oylama yapıyorum, size en uygun cevabı işaretleyin

En yakın arkadaşım da 2-ci el kullanıyor, bende de 2-ci el cihaz var ama kasayı komple değiştim (içim rahat etmiyor kasa değişmeyince :D )

Sizin fikirlerinizi de merak ettim :)

Buğra

Buğra

Admin
ben hiç ikinci el cihaz kullanmadım fakat eğer cidden sorunsuz temiz bir cihaz varsa alınabilir ama onu da bulmak zor :D
Mesela babam zamanında ikinci el htc one x bulmuştu 3 yıl öncesi ve cihaz o zaman amiral denecek cihazlardan biriydi ne hikmetse tanıdık temiz vs derken çok ucuza almıştı 6 aylık cihazı tertemizdi :ehe

Turkcell T10 - General Mobile Discovery - Xperia Z3 - General Mobile 5 Plus ( 3 gün önce aldım 6 taksit peşin fiyata )

Hiçte elimde ki cihazı satmadım ben cihaz değiştiğim zaman evdeki herkes elden ele cihaz değişiyor :kop2: artan cihaz olduğu zamanda eşe dosta akrabaya hediye gidiyor

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2574464
TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
Çok ikinci el cihaz kullandım hatta o cihazlara 2.el demek ayıp olur 5-10a kadar gideri vardı yani ama temiz olması yeterli zaten telefonun genel özelliklerini bildikten sonra dışında ufak vuruk falan pek takıntı olmuyor ki artık kimse kılıfsız telefon kullanmıyor yani

• Beğen
Polymath

Polymath

Üye
Hayatimda bir kere ikinci el aldım. Oda canimdan bezdirdi. Sonra tovbe ettum telefoncudan ikinci el telefon almaya. Sadece alırsambundan sonra tanidik kişilerdenalırım

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Son iki Lumia cihazım(1020 ve 1520) 2.eldi,1520 sıfır ayarında tamamen sorunsuz çıktı hala daha sorunsuz olarak kullanıyorum ama ondan bir önceki cihazım 1020 ise sorunluydu ve hemen elden çıkarttım.
Sonuç olarak yine ikinci el cihaz alırım ama yurtiçi garantisi ve faturası olmalı.

• Beğen
Silinen Üye 2574464

Silinen Üye 2574464

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hayatimda bir kere ikinci el aldım. Oda canimdan bezdirdi. Sonra tovbe ettum telefoncudan ikinci el telefon almaya. Sadece alırsambundan sonra tanidik kişilerdenalırım
Telefoncu mağduru oldum ben de bir kere, telefonu kutudan felan çıkardı tertemiz 2-ci el diye, eve gittim baktım telefonun kamerası ve ekranı dahil her yeri çizik çizik (karanlıkta farketmemiştim), geri götürünce kabul etmedi tabi, ben de bundan sonra asla telefoncudan telefon almamaya karar verdim

caps6

caps6

Üye
eskiden ikinci el telefon alıyordum ama o zamanlar şimdiki gibi böyle marka çeşitliliği ve uygun fiyatlı sıfır telefonlar yoktu 2.el telefon almak riskli aldığın yer güvenilirse ve telefonda arıza yoksa ve ciddi tamir görmemiş ise fiyatı da uygunsa ve en önemlisi garantisi de belli ise ancak öyle alınabilir.Bir kere aldıktan bir iki ay sonra arızalandı distribitör garantili olduğu için sorun olmadı.Sahibinden satın alıyordum

• Beğen

MaxipmaN

Üye
bir kere ekrandan güvenemem ben ikinci ele. değişti mi değişmedi mi telefoncu da söylemez. belki çıkma birşey taktılar bilemeyiz.

byAndroid

byAndroid

Üye
Hem 2. El aldım hemde 2. El telefon sattım. Tabi bunu yaparken yeri geldiği kadar dürüst oldum. 2. El olarak Gm 4g almıştım ilk parti 550 liraya hiç sorun çıkarmadı, tabi ben düşürünceye kadar. 1 yıl sonrada sattım zaten 450 ye.
Sıfır telefon aldım ilk ay ölü pixel çıkti. Garantiye göndermeye üşeniyorum. Boşta telefonda yok. O yüzden bu tarz şeyler birazda şans işi

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2574464, Esendağlı ve furyzer0

Üst Alt