2 Aylık Nokia N96 Şok Fiyat!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wampirus45

Üye
    Konu Sahibi
2 Aylık Nokia N96 Şok Fiyat!!!!
Telefon Çok temiz olup cihazın çevresinde çizik yokturdur.Ekranında çok hafif kılcal çizikler mevcuttur. Daha 2 aylık telefondur.Yurt dışından gelmiştir pasaporta kaydı yaptırılmıştır.Kesinlikle KAPANMA gibi bir sorunu yokturdur.Özelliklerini saymaya gerek yok bilen biliyor 5MP kamera , wifi , vs. N96 ların klasik problemi olan kızak mekanızmasında herhangi bir sorun yoktur.Lütfen fiyatını çok görmeyin telefonculardaki suyu çıkmış telefonlarla karıştırmayın. Telefonun yanında kulaklığı, şarj aleti, usb kablosu verilecektir.Fiyatta Ufak birşey Yapabiliriz

Fiyat : 500 TL . Hatay içi elden olabilir veya Kargoyla Ödemeli Gönderebilirim.

mehmet umut

mehmet umut

Üye
Son fiyat nedir arkadaşım

Emre-45

Emre-45

Üye
500 tl ye yurtdışı tel için fazla bi fiyat kardeş..indir biraz çünkü en temizleri bile 450 ye gidiyor

Bide seninkinin tuş takımında arapça harfler var.
~420

wampirus45

Üye
    Konu Sahibi
500 tl ye yurtdışı tel için fazla bi fiyat kardeş..indir biraz çünkü en temizleri bile 450 ye gidiyor

Bide seninkinin tuş takımında arağça harfler var.
~420

1-) Telefonumun Temizliğine Kefilim
2-) Arapça harflerin fiyat düşürmesinide ilk defa senden duyuyorum
3-) Yurt içi olsa bile(garantisi olsa bile) ülkemizin garanti sistemini biliyorsun gönderiyoruz kullanıcı hatası diyip gönderilen bir milletiz o yüzden garantinin bence pek önemi yoktur.

Arkadaşlar Fiyat Son 450 olabilir.

Emre-45

Emre-45

Üye
1-) Telefonumun Temizliğine Kefilim
2-) Arapça harflerin fiyat düşürmesinide ilk defa senden duyuyorum
3-) Yurt içi olsa bile(garantisi olsa bile) ülkemizin garanti sistemini biliyorsun gönderiyoruz kullanıcı hatası diyip gönderilen bir milletiz o yüzden garantinin bence pek önemi yoktur.

Arkadaşlar Fiyat Son 450 olabilir.
En önemli şey temizlik ve garantidir 2.el telefonda.Kullanıcı hatası konusunda ise ben daha rastlamadım.20-30 tane tel kullanmışımdır..

wampirus45

Üye
    Konu Sahibi
En önemli şey temizlik ve garantidir 2.el telefonda.Kullanıcı hatası konusunda ise ben daha rastlamadım.20-30 tane tel kullanmışımdır..

Peki görüşünüze Saygı Duyuyorum Fakat ben Böyle Düşünmüyorum.Aksine Ben Garantisi bitmiş veya Garanti Dışı Ürünleri Ürünleri Hep Alıp Kullandım.Bi garantisi var diye Fiyat yükselten Kişileri Sevmem Çünkü.

wampirus45

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Çok temiz olup cihazın çevresinde çizik yokturdur.Ekranında çok hafif kılcal çizikler mevcuttur. Daha 2 aylık telefondur.Yurt dışından gelmiştir pasaporta kaydı yaptırılmıştır.Kesinlikle KAPANMA gibi bir sorunu yokturdur.Özelliklerini saymaya gerek yok bilen biliyor 5MP kamera , wifi , vs. N96 ların klasik problemi olan kızak mekanızmasında herhangi bir sorun yoktur.Lütfen fiyatını çok görmeyin telefonculardaki suyu çıkmış telefonlarla karıştırmayın. Telefonun yanında kulaklığı, şarj aleti, usb kablosu verilecektir.

Arkadaşlar 400 Tl ye düşürdüm para lazım. Hatay içi Elden Veya ödemeli Kargodan gönderebilirim.

Takas ve pazarlık YOKTUR!!!

lafbaz

Üye

TANER_76

Üye
Iyi akşamlar..telefonunuzu alıcam ama araç kiti mevcutmu?

maxirabit

maxirabit

Üye
Nokia n96'da böyle bir temayı daha ilk defa görüyorum:hmmm

ali372

Üye
arkaşlar banada n 96 hediye geldi ürün 4 aylık garantisi kvk dır ilgilenen ler [email protected] ürünü web camdan da gosterebilirim fiyat 430 apartları hepsi werilecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt