2.900.000 $ lık fotoğraf

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
2.900.000 $ lık fotoğraf
Amerikalı fotoğrafçı Edward Steichen'in çektiği fotoğraf tarihin en yüksek bedeliyle satıldı. Tam 2.9 milyon dolar. İşte o fotoğrafın orjinali...

Long Island'da (New York) 1904'te çekilen 41x48 santimetre boyutlarındaki fotoğrafta, bir gölcük etrafındaki ağaçların arasından süzülen ışığın suda yansıması görülüyor.

Fotoğrafın varolan diğer iki baskısının ise müzelerde olduğu belirtildi. Metropolitan Sanat Müzesi tarafından açık artırmaya çıkarılan fotoğrafı satın alanın kimliği açıklanmadı.

Steichen, renkli fotoğraf üretmede kullanılan ''otokrom' tekniğini kullanan ilk Amerikalılar arasında bulunuyor. Şimdiye kadar bir fotoğraf için ödenen en yüksek miktarın 1 milyon 248 bin dolar olduğu belirtildi.

Fotoğrafta ağaçların arasından sızan güneşin, göl suları üzerine yaptığı yansıma görülüyor. Bu yansımayı yakalamak neredeyse imkansız

• Beğen
Tepkiler: ism@il 54

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
vaybe fotografın degerine bak biz olsak ""bu nebiçim fotograf ,kapkara bişeyde anlaşılmıyor, bide çözürlük düşük kaç piksel bu"" der dururuz:ehe

resmigenc

resmigenc

Üye
Fptpğraf çok hoş gizli bi anlatım saklı sanki içinde

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Çok profesyonelce bir fotoğraf.

omer1739

omer1739

Üye
ben daha guzelını cekerım bende 5mp cep var

ism@il 54

ism@il 54

Üye
çok güzel bi fotoğrafmış,teşekkürler:oke:

jackalx_06

jackalx_06

Üye
ilginç.

Feel It

Feel It

Üye
bu para gözümüze çok gelebilir ama herkesin gücüne göre zevkleri vardır hatta zevk denmez. ihtiyaç gibi de görülür bazı yerlerde

ALPARS™

ALPARS™

Üye
tamam güzelde o kadarda para verilmezki.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
ben de bişi zannettim buna o parayı verene bir çift sözüm var :ehe

aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
ne dicen:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...