2.5 Yaşında Okudu, 11 Yaşında Öğretmen Oldu ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
byomer66

byomer66

Üye
    Konu Sahibi
2.5 Yaşında Okudu, 11 Yaşında Öğretmen Oldu ...
ABD'de dünyanın en akıllı çocuğu olarak ünlenen Adora Svitak küçük yaşına rağmen yaptıkları ile görenleri hayrete düşürüyor. Henüz 11 yaşında olan Svitak okula yaşıtları gibi annesi ile gidiyor ancak onu akranlarından ayıran en büyük özelliği okula öğrenci formasıyla değil öğretmen olarak gidiyor olması. İki buçuk yaşında okumayı söken ilk öyküsünü ve ilk kitabını yedi yaşına girdiğinde yazan Svitak yakınlarınca "kitap canavarı olarak" biliniyor.

Svitak derslerinde küresel ısınma kriz ve bazı ülkelerdeki iç savaş gibi derin konuları anlatıyor.

Odysseus

Odysseus

Üye
Bende 3.5 yaşımda yoldaki tabelaları okuyordum ne olmuş. Hem bu Japon. 2.5 yaşında okuması normal. :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Pehh bu da birşey mi bende 2 yaşında başladım okumaya..! :ehe:ehe:ehe

Tabi işin şakası da , maşallah valla Allah ım esirgesin.. Anlattığı konular valla oldukça karışık ve derin konular..:oke:

Peki anlatırken , acaba buna öğretmenim , hocam falan diyorlar mı..! :ehe

turkordu

turkordu

Üye
Bu çocuk benden zeki:ehe

Bora

Bora

Üye
:ehe

arslansem

arslansem

Üye
Artık böyle insanlarla karşılaşmamız sıklaşıyor.Zekilik ve dahilik almış başını gidiyor:)

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Ben de 2.5 yaşında okumaya başladım,çevrem süper zekâ olacağımı söyledi.Çok süper bir zekâm olmasa da,çok iyi bir zekâm var.Ama Türkiye'de böyle konular pek önemsenmediği için pek ilgi göremedim.

Godfather

Godfather

Üye
:ehe kıza bak bea :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt