2,5" Harici HDD - Güvenli Kaldırma Sorunu ! hlp pls !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selmangulec

selmangulec

Üye
    Konu Sahibi
2,5" Harici HDD - Güvenli Kaldırma Sorunu ! hlp pls !!!!
Merhabalar ,
2,5" iomega 500gb usb 3.0 Harici HDD ürünüm var. Bu ürünü bilgisayara takıp kullandıktan sonra kaldırmak istediğimde güvenli olarak kaldıramıyorum. kullanılan tüm proğramları kapatın gibi uyarı veriyor ancak tüm proğramlar klasörler kapalı olmasına rağmen güvenli kaldır seçeneğini kullanamıyorum. Direk kabloyu söktüğümde cihaza zarar verebilirim diye buradan danışmak istedim. Bu konuda yardım edebilirmisiniz.

Saygılar...
Selman Güleç
konya

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
İşletim sisteminiz nedir ? Bir de şöyle yapın. Bağlayın PC ye HDD'yi Sonra Ctrl+Shift+Esc ile Görev yöneticisi açın. İşlemlerden "explorer.exe" ye sağ tıklayıp işlemi sonlandırın. Sonra Yukarıdaki Dosya Seçenekler Görünüm Yardım sekmelerinde Dosya Sekmesine Tıklayıp yeni Görev çalıştıra tıklayın ve "explorer.exe" yazıp çalıştırın. Sonra tekrar güvenli kaldırma işlemini deneyin.

selmangulec

selmangulec

Üye
    Konu Sahibi
merhabalar ,
işletim sistemim vista . Biraz evvel hdd ye ihtiyacım olduğu için çıkarmıştım. Denildiği şekilde yaptım explorer.exe yi sonlandırdığım zaman başlat çubuğu gidiyor. Diğer işlem ile geri geliyor . Ancak bunun daha pratik ve başka yolu var mı?

yardımınız için teşekkürler...
Selman güleç
konya
343.ksd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...