2.3.5 GingerBread Android market problemi ve Çözümü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aft123

Üye
    Konu Sahibi
2.3.5 GingerBread Android market problemi ve Çözümü
Arkadaşlar Huawei X5 cihazıma 2.3.5 yükledim daha sonra cihazımla gmaile bağlanamamıştım. Hata veriyordu.
Vodafone kullanıcısıyım bu sorunun çözümü bağlantı ayarlarından vodafone live seçili onu vadafone internet seçerseniz sorun ortadan kalkıyor....

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Teşekkürler.Bilmeyen arkadaşlara yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.

robertcoco

Üye
Marketten indirme sırasında Cihazda yeterli alan yok hatasının KESİN ÇÖZÜMÜ Arkadaşlar bu hatayı aldığınızda bir çok şey okursunuz ama nedense hiçbiri işe yaramaz. benim anlattığım işlemleri yapmadan tüm bilgilerinizin yedeğini bilgisayarınızda alın hafıza kartı da dahil herşeyi yedekleyin.... ve hatta clockwork recovery ile backup alıp bu backup ı da bilgisayarınıza atın ki işlemler bitince hafıza kartınıza geri kopyalayıp sisteminizi eski haline getirmekte kullanın.

clockwork recovery ile wipe cache ve wipe dalvik cache dediğinizde bir takım hata mesajları görürsünüz ( /dev/block/mmcblk0p15 ya da mmcblk1p2 gibi) bunları düzeltmeden hiçbirşey yapamazsınız.

clock work recovery ile cache bölümünü wipe ya da format atmak istediğinizde de bu hata gelecektir o nedenle bilgisayara telefonumuzu bağlıyoruz.
adb devices komutu ile bağlandığını teyit edip
adb shell
su
format CACHE:
diyor ve onaylıyoruz
şimdi clockwork recoverye geçelim
oradan wipe cache dediğinizde hata mesajının kalmadığını göreceksiniz.

evet cache bölümünü halletik. şimdi clockwork recoveryde
advanced a girip
wipe dalvik cache dediğinizde yine hata mesajını göreceksiniz.
hafıza kartı kullanıyorsanız benim gibi (minisd 8 gb) bunun partition işlemi yapılmamasından kaynaklı bir problemdir bu hata.
o yüzden partition external sd card ( sd kart kullananlar için) yapılması gerekiyor. bu işlemi de hallettikten sonra dalvik cache i wipe ettiğinizde hata kalmadığını göreceksiniz.

sanırım bu bilgiyi de 10000 sayfayı okumaya boçluyum. herkese klay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt