2.000.000 olduk :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BktsBcr

BktsBcr

Üye
daha nice iki milyonlara inş. :heyo2::oley

Ozan

Ozan

Admin
Birde şu yorumlara teşekkür butonu eklense daha iyi olur. Sadece konuyu açan kişi görecek böylece yardım edildiği zaman teşekkür edebilecek bence çok gerekli bir şey ve çoğu forumda var. İnsana daha fazla hırs ve azim verir. Ve boş yorum yapanlarla yardım edenlerde aynı kefede olmaz.
Forum yazılımımızın yeni sürümünde, teşekkür sistemi üzerinde geliştirme yapılacak ve yorumlar da beğenilebilecek buradan bunun haberini vermek istiyorum ..Ancak sistem, şimdiki gibi teşekkür et butonu ile olmayacak, gerisi süpriz olsun :)

CoDeYs

CoDeYs

Üye
Forum yazılımımızın yeni sürümünde, teşekkür sistemi üzerinde geliştirme yapılacak ve yorumlar da beğenilebilecek buradan bunun haberini vermek istiyorum ..Ancak sistem, şimdiki gibi teşekkür et butonu ile olmayacak, gerisi süpriz olsun :)

bu yazılım tam tahmini nezaman biter abi :)

Ozan

Ozan

Admin
Şu an geçiş testi çalışmaları yapılıyor, sitemize sonradan entegre ettigimiz özelliklerin büyük çoğunlugunu tekrar oluşturmak gerekiyor zira yeni sürümde. Umarım tüm calismalar tamamlandıgında, bahar mevsimine kalmadan yayına almak planlarımız arasında

CoDeYs

CoDeYs

Üye
anladım abi çok teşekkür ediyorum :) umarım hayırlısıyla olur :)

pRime.

pRime.

Üye
İnşallah en kısa zamanda geçeriz yeni sürüme.

Necmati

Necmati

Üye
Şu an geçiş testi çalışmaları yapılıyor, sitemize sonradan entegre ettigimiz özelliklerin büyük çoğunlugunu tekrar oluşturmak gerekiyor zira yeni sürümde. Umarım tüm calismalar tamamlandıgında, bahar mevsimine kalmadan yayına almak planlarımız arasında
İnşallah Ozan abi..
Kolay Gelsin.. :)

Starsley

Bu iyi oldu sabırsızlıkla beklicem yeni sürümü :)

KaranlıƘ Ƈoƈuq

KaranlıƘ Ƈoƈuq

Üye
Başarılar dilerim inşallah daha da artar :)

CoDeYs

CoDeYs

Üye
söylemeyi unuttum kolay gelsin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt