Şu turkcellin kampanyalarını link atarmısınız bi bakayım Vodafone lu değil miydin abi sen :)
Kytos Üye Metalci Melek' Alıntı: Şu turkcellin kampanyalarını link atarmısınız bi bakayım Genişletmek için tıkla ... Vodafone lu değil miydin abi sen
Metalci Melek' Alıntı: Şu turkcellin kampanyalarını link atarmısınız bi bakayım Genişletmek için tıkla ... Vodafone lu değil miydin abi sen
BrainHacker Üye Valla bana yetmez ben oyun oynamayi sevdim icin oyun indiriom en az 14 gb lik bide netten oyun da oynuorum onun için sınırsız benimki
Valla bana yetmez ben oyun oynamayi sevdim icin oyun indiriom en az 14 gb lik bide netten oyun da oynuorum onun için sınırsız benimki
Kytos Üye Metalci Melek' Alıntı: Unuttumda bu bidaha pc ye elimi sürmiceğim anlamina gelmiyo Genişletmek için tıkla ... Turkcelli napican hem daha bulamadin mi
Metalci Melek' Alıntı: Unuttumda bu bidaha pc ye elimi sürmiceğim anlamina gelmiyo Genişletmek için tıkla ... Turkcelli napican hem daha bulamadin mi
Kytos Üye Metalci Melek' Alıntı: Yeni hat aldim Genişletmek için tıkla ... Ben de vodafona geçmeyi dusunuyodum tavsiye eder misin abi
Metalci Melek' Alıntı: Yeni hat aldim Genişletmek için tıkla ... Ben de vodafona geçmeyi dusunuyodum tavsiye eder misin abi