gölgee_65
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşım konunu çok hızlı okudum umarım yanlış anlamamışımdır. Şöyle söyleyeyim Numara Taşıma ya özel verilen paketler her hat için 1 kereye mahsus kullanılabilir. Yani aynı hatla operatöre tekrar hattını taşıdığında o kampanyadan tekrar yararlanamazsın.
Ama arkadaşım Avea'nin kendi sitesinde bu paketten kullanıp sonra numarasını başka operatöre taşıyıp tekrar dönüp bu paketten yararlanmak için en az 90 günlük bir süre geçmesi lazım fakat bayilere sorunca yok olmaz diyorlar. Ben de arada kaldım siz değerli forum üyelerinin bilgilerini ve görüşlerini almak için konuyu açtım.
Aynen dostum haklısın. Ben de inanma taraftarıyım ama gel gör ki geçmek zorundayım çünkü bulunduğum bölgede vodafone ses kalitesinde ciddi sorunlar var
Bulunduğun bölgede Turkcell nasıl dostum ? Sadece meraktan soruyorum.
Turkcell süper çekiyor ama Avea'da ondan eksik değil diyebilirim. Ama vodafone hakkında konuşmak istemiyorum
----------Eklendi @ 22:49:51 ---------- Yazıldı @ 22:44:00 ----------
Yalnız şunu da ekleyeyim.
Evin içinde vodafone 4-5 diş çekerken Turkcell 3 diş falan çekiyor ama gel gör ki kapalı alanda görüşme yaparken Turkcell ses kalitesinde tık yokken vodafone ya sesini genel olarak karşı tarafa kesik kesik iletir ya da hiç uğraşmaz direk görüşmeyi keser.
Yani artık kış aylarında konuşmak için akşam dışarı çıka çıka artık zatürre oldum nerdeyse.
Bence en mantıklısı kışın Turkcell yazın ise vodafone kullanmak benim için
Aynen dostum ne olurdu yaa
peki bana önerecek bir operatör ve tarifen var mı?
(Şu an vodafone'da ayda 20 tl yüklüyorum. 9 tl mesaj, 9.5 tl 500 mb internete gidiyor ama haftasonu ve geceleri de konuşmak bedava oluyor benim için, ceparan'da aylık 12-13 tl veriyor sağolsun. yani kısacası şu an bulunduğum tarife süper ama işte sesli görüşme yapmak çok sıkıntılı oluyor benim için)
bu formatta ya da buna yakın hangi operatörde hangi tarife var sence?
biliyorum Turkcell'den asla böyle birşey çıkmaz
Sadece bu kadar mı?
Bence şu an Türkiye'de bulunan en avantajlı faturasız paket (heryöne anlamında)
Avea'nın verdiği 19'luk genç paket diye düşünüyorum.
Herkesin ihtiyacına göre değişiyor bana vodafone çok iyi geliyor
Bana da vodafone çok iyi geliyor. Hatta özgür genç tarifesinin üstüne tarife göremiyorum ama gel gör ki bu operatörün en önemli özelliği olan sesli görüşmeyi yapamıyorum. Bana da hak ver dostum
Valla bende geçicem yarın bu tarifeye süper.Sorununa gelince eskiden avedayken bu pakete üye olduysan şimdi tekrar taşısanda olmuyor diye biliyorum.Senin yazdıklarına göre ise avedan çıkıp biradaha aveaya dönersen tarifeden yararlanman için aveadan ayrıldığın süre ile aveaya tekrar döneceğinin süre arasında 90 gün olması gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?