Haber 19 Nisan Nokia Etkinliği!

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
Uc yil peki ios ve androidle kiyasla iyimi bu sure

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto
turbocore

turbocore

Üye
iOS'u bilmem de, 3 yıl önce çıkan Android cihazlardan kaç tanesi 4.4 Kitkat güncellemesini aldı :hmmm

şoyle dusunun birde android custom rom olayı olduğundan kendine gore romu duzenleyip custom rom atabilirsin iosa destek 4 yıl yani galba en kotusu windows phone 8 yani kotu demiyelim de aynı nerdeyse bide şu var apple ozellik kısmadan veriyor wp8 de çok ozelşik kısılıyoe

Bay H

Bay H

Üye
tanıtılacak cihazlar arasında yine evleaks in ortaya attığı Martini kod adlı cihazlarda olabilir

taylan08

Üye
şoyle dusunun birde android custom rom olayı olduğundan kendine gore romu duzenleyip custom rom atabilirsin iosa destek 4 yıl yani galba en kotusu windows phone 8 yani kotu demiyelim de aynı nerdeyse bide şu var apple ozellik kısmadan veriyor wp8 de çok ozelşik kısılıyoe

ios ta özellikleri kısık bir şekilde geliyor ip4 ile 5s e birebir aynı verilmiyor ip4 te daha hafif versiyonu 5s te ise tam.ama ip4 te hafif olduğu halde kasıyor o başka mevzu

respection123

Üye
Gelsin şu Lumia 930 bile istemiyorum :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Apple özellikleri kısmadan mı veriyor :blink:

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
Ben Lumia 1520 V miniyi bekliyorum

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
1520 İncelemesine gelince bir iki yerde gördüm doğru düzgün inceleme yok video incelemesinden bahsediyorum
Ben Lumia 1520 V miniyi bekliyorum
O olayı anlamadım zaten 1520 ile alakasız cihaz bire bir aynı olur özellik ufaktır ve 1520V olur OK ama
1521 yap yada xxxx bir isim koy

Üst Alt