////19/07/2011 ve 5800 YETER ARTIK \\\\

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
////19/07/2011 ve 5800 YETER ARTIK \\\\
evet tarih 19/07/2011 ve hala güncelleme gelmedi :D nokia sıkmaya başladı artık yakında isyan çıkarsa şaşırmayın

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
zaten halk isyanda:ehe

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
sizin yine iyi biz napcaz Annayı beklemekten ömrü çürüdü milletin :D

mangdaşire

mangdaşire

Üye
eger diger konunda koydugun resim gerçek ise bence biraz daha(şöyle 1-2 hafta daha :ehe)beklemeye deger :D.

atmaca508

atmaca508

Üye
ya arkadaşlar sanki telefonu alırken anna vardı herkes kabullenip alıyor neden canınızı sıkıyorsunuz nasılsa gelir takmayın kafanızı

ea55trwof

ea55trwof

Üye
beklediğiniz güncelleme olayı v60 felan mı:d: öyle birşey bekliyorsanız bence beklemeyin.5800 çıkalı nerden baksan 2 sene oldu ve en son gelen model v52.0.101.Zaten 5800 hemen çıktıktan sonra n97nin duyurulması ve piyasaya sürülmesi telefonun ölmesine sebep oldu.Nokia gün geçtikçe yeni modeller çıkartıyor.5800dan ümidi kesmiş gibiler.

KELGER

KELGER

Üye
ii yine az vermişsin ama bizim n97 den hızlı senin telefon:d:

lasvetorus

lasvetorus

Üye
bu konu açıldı ya gelebilir bugün

• Beğen
Tepkiler: Dtn
mangdaşire

mangdaşire

Üye
Ben eylül sonuna kadar beklicem 400 tl verdim
sen ucuza almışsın.ben alalı nerdeyse 2 sene oluyor 550 tl vermiştim zamanında.telefon bana v31.0.101 ile gelmişti :D çok yakında gelecek hissediyorum.

PureFood

PureFood

Üye

sen ucuza almışsın.ben alalı nerdeyse 2 sene oluyor 550 tl vermiştim zamanında.telefon bana v31.0.101 ile gelmişti :D çok yakında gelecek hissediyorum.

Ben Aralık 2010'da aldım 470'e V51.0.006 ile gelmişti Mart 2011de yaptım V52 güncellemesini :D

'Patron

'Patron

Üye
bana mart 2011 de v11 le geldı şimdi v20 yaptım (h)

Dark_Skill

Dark_Skill

Üye
açıklama resmi olduğu için telaş etmeye gerek yok her türlü gelir fakat boyutu ve adı ne olur orası belli olmaz.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
gelse neolacak kurun c6 cfw'sini bu kadar basit.aynı özellikler zaten var.

v60 yada herneyse çıkmasada olur :D

izmitli1983

izmitli1983

Üye
aynen öyle c6 cfw sini kurdum süper oldu anna hikaye nokia symbian babayı gönderecek :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt