19.02.2011 Güncellendi c6 v20.0.043 Forumdaki En İyi Fw'yi Yüklemeye Hazır Mısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
kardeş eline sağlık güzel bi çalışma ama 1.sayfada hangi dosyayı indircem bi türlü anlayamadım.bi yardımcı olurmusun.

bunu indirecen dostum

nereharme

nereharme

Üye
çıktıkya daha ne istiyorsun :D hatta açılışta 70 i yakaladım ama screensnapı açana kadar düşüşe geçiyor. az daha hızlı olsak aslında 90 larıda yakalarız :D:D

Önemli olan bi kaç program açıp kapadıktan sonra o rami görebilmek. Telefon açılır açılmaz ss alırsan 80i de 90ı da görebilirsin. Ben kötüköylünün blackstarını kullanıyorum onun modladigi fw arka planda extradan 6-7 uygulama (pocketsensor, mcrecorder, jbaktaskman, mguard vs) çalışmasına rağmen 55den aşağı inmiyor rehber, mesajlar, işlemkaydı gibi uygulamalar o kadar da yavaş değil. C6 fw kullandım gerçekten çok +sı var ama -si de bunaltıcı derecede fazla (opera mini atması, t9 dandikligi, java problemi vs) uzun lafın kısası her güzelin bir kusuru var en önemlisi de en az kusur hangi güzelde onu çözebilmek

osnakli

osnakli

Üye
arkadaşım uygulam paketinin altının private ve diğer klasörleri silin demişssin ya tek kelimeyle tebrik ederim seni.şimdi ben yedek aldığım dosyaları mesajları sildim ya nasıl geri alıcam.oraya yazıyorsan ki bu klasörleri silin not olarak da belirt.ben şimdi yedeğimi sildim nasıl geri alıcam.r-studio'dan silinmiş dosyalrı geri aldım ama yedeklencek dosya yok diyor telefonum.
gerçekten mağdurum ya.modlardan rica bu FW'lere artık bi standart getirilsin.ne önüne gelen FW yapıyor.ne olacak şimdi benim mesajlşarım herşeyim gitti.

PriZm

PriZm

Üye
kardeş zaten fw atınca tel 0 a dönüyor bu kadar kızmana gerek yok benim fw dede aynısı var yedeğini geri alamassın sonuçta telefona başka bir işletim sistemi yüklüyoruz burda bırakda tel sıfırlansın:oke:
mesajların gitmesi çok normal birşey yani:oke:

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım uygulam paketinin altının private ve diğer klasörleri silin demişssin ya tek kelimeyle tebrik ederim seni.şimdi ben yedek aldığım dosyaları mesajları sildim ya nasıl geri alıcam.oraya yazıyorsan ki bu klasörleri silin not olarak da belirt.ben şimdi yedeğimi sildim nasıl geri alıcam.r-studio'dan silinmiş dosyalrı geri aldım ama yedeklencek dosya yok diyor telefonum.
gerçekten mağdurum ya.modlardan rica bu FW'lere artık bi standart getirilsin.ne önüne gelen FW yapıyor.ne olacak şimdi benim mesajlşarım herşeyim gitti.

bu sadece benim fw için geçerli bişey değil onları silmezsen sorun çıkar fwde... sen nereye yedek alacağını bil herşeyini others klasörüne alsan veya bilgisayarına yedek alsan sorun çıkmazdı... Sorun sende kendi suçunu bize yükleme...

tays

Üye
Teşekkürler öncelikle güzel bi çalışma fakat yabancısııyım bu konuların 5800 yazmışsın bende x6 var ona yüklesem sıkıntı cıkar mı ?

mesuttoprak

mesuttoprak

Üye
DİKKAT !!!! Bu işlemlerin sonunda telefonunuzdaki bütün dosyalar silinecektir.(Resimler,Videolar,Mesajlar)Yedek almayı unutmayınız...
İlk konunun altına böyle bir uyarı eklerseniz cfw yükleyen arkadaşlar herhangi bir kayıp yaşamazlar.Sonrada size kızmalarına gerek kalmaz.

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
DİKKAT !!!! Bu işlemlerin sonunda telefonunuzdaki bütün dosyalar silinecektir.(Resimler,Videolar,Mesajlar)Yedek almayı unutmayınız...
İlk konunun altına böyle bir uyarı eklerseniz cfw yükleyen arkadaşlar herhangi bir kayıp yaşamazlar.Sonrada size kızmalarına gerek kalmaz.

eyvallah dostum ekleyeyim önerin için sağol... :)

tays

Üye
Sağol dostum teşekkür ederim ..

AlpReis

AlpReis

Üye
FW listeme bunuda ekleyeyim çok teşekkürler

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim arkadaşlar... :)

mesuttoprak

mesuttoprak

Üye
Bu cfw de orjinal tarayıcı internete telefonu c6 tanıtarak çıkıyor.Bu da bazı uyumsuzluk sorunlarına yol açıyor 5800'ın 101f8731. txt isimli dosyasını cfw'ye eklerseniz sorun kalmıyor.Vodafone live için bunu mutlaka eklemelisiniz.

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
Bu cfw de orjinal tarayıcı internete telefonu c6 tanıtarak çıkıyor.Bu da bazı uyumsuzluk sorunlarına yol açıyor 5800'ın 101f8731. txt isimli dosyasını cfw'ye eklerseniz sorun kalmıyor.Vodafone live için bunu mutlaka eklemelisiniz.

Bir sonraki güncellemeye eklerim sorun kalmaz inş...

reddevilmt_

Üye
kolay gelsin,cfw n ciddi anlamda hızlı,fakat e posta yı kaldırdığını söylemişsin,tekrar flash atmadan yükleme şansımız varmıdır acaba?

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
kolay gelsin,cfw n ciddi anlamda hızlı,fakat e posta yı kaldırdığını söylemişsin,tekrar flash atmadan yükleme şansımız varmıdır acaba?

Bildiğim kadarıyla yok dostum... Kullanan nadir diye kaldırmıştım... :s k.bakma

reddevilmt_

Üye
hoşumada gitmişti hem hızlı,hem stabil:) neyse eline,emeğine sağlık.Yeni versiyonunda inş. senin fwni kullanıyor olacağım.

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi

reddevilmt_

Üye
yada bana senin fwne nasıl ekleme yapabileceğimi anlatma şansın varmı :?

Üst Alt