enes3161
Üye
yok ama 2-3sn beklesen sorun olmuyor yeni bir tane paylaşacam yakında sorun kalmaz inş onda iki güne linkleri güncelleyecem fwyi...
bu yenisini daha erken paylaşma imkanın yok mu???
yok ama 2-3sn beklesen sorun olmuyor yeni bir tane paylaşacam yakında sorun kalmaz inş onda iki güne linkleri güncelleyecem fwyi...
bu yenisini daha erken paylaşma imkanın yok mu???
ben temaları yükledim ikisinide seçip ramblow dan temizledim hatta kapat aç yaptım yine en fazla 52 mb :P

en erken yarına paylaşırım... sen temaları yükledin mi?
valla öyleydi bilmiyorumtelefon hafızasına kursan sorun olmamalı dostum ya...![]()
arkadaşım sende oto ekran döndürme modu var mı??
ama dönünce tam ekran klavye gelmiyo tam ekran yapma modu lazım..var ayarlardan sensör ayarlarını aç ondan sonra altından oto döndürmeyi aç...
ama dönünce tam ekran klavye gelmiyo tam ekran yapma modu lazım..
şu an burda paylaşabilr msn??
--------------- Ekleme ---------------
başka gözüme çarpan eksikler..
kilit açmak için sürükleyin yazısını daha düzgün hale getirebilirsen ii olur.
tuş kilit süre ayarı koyarsan ii olur...
ana ekrana daha fazla kısayol ekleme imkanı seçeneklerde az var...
bide oyunlar klasörü simge koyabilirsen çok güzel bi fw olur...
Arkadaşlar 5800 rm-428 var c6 fw yükleyeceğim. elimde rm-428 için core dosyası da var acaba diğer v02 ile biten yazılım dosyasını rm-356 için yapılmış bir fw den alsam olur mu? olmazsa hangi dosyaları değiştirmem gerekecek, sıfırdan fw yapmak istemiyorum o yüzdeb soruyorum lütfen cevap verirseniz sevinirim.
Arkadaşlar 5800 rm-428 var c6 fw yükleyeceğim. elimde rm-428 için core dosyası da var acaba diğer v02 ile biten yazılım dosyasını rm-356 için yapılmış bir fw den alsam olur mu? olmazsa hangi dosyaları değiştirmem gerekecek, sıfırdan fw yapmak istemiyorum o yüzdeb soruyorum lütfen cevap verirseniz sevinirim.
istediğin herhangi bir c6 yazılımını istediğin cihaza uyarlayabilirsin hiç farketmez sadece dikkat etmen gereken nokta :
private\10202be9\10282edc.txt
private\10204C03\ klasöründeki dosyaları olduğu gibi
dosyalarını camera için
sys\bin\btui.exe
sys\bin\BtuiPlugin.dll
dosylarını bluetooth u sorunsuz kullanabilmek için
o cihazın orijinal yazılından çekmen gerekir....
hepsi bu kadar
elbette core dosyası RM si neyse ona uygun olması lazım hatta ROFS2 de onun olmalı...core dosyası orjinal cihazın olacak ama değil mi? Yani rm428 için rm356 nin rofs2 dosyasına yukardaki dosyaları ekleyip kullanabilir miyim? Rm428 amerikadan gelme bir cihaz product code Olayı core dosyası ile ilgili öyle mi?