hxüxsxaxm
Üye
kardeş eline sağlık güzel bi çalışma ama 1.sayfada hangi dosyayı indircem bi türlü anlayamadım.bi yardımcı olurmusun.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunu indirecen dostumkardeş eline sağlık güzel bi çalışma ama 1.sayfada hangi dosyayı indircem bi türlü anlayamadım.bi yardımcı olurmusun.
eyvallah dostum tekrar eline emeğine sağlık.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunu indirecen dostum
çıktıkya daha ne istiyorsunhatta açılışta 70 i yakaladım ama screensnapı açana kadar düşüşe geçiyor. az daha hızlı olsak aslında 90 larıda yakalarız
![]()
arkadaşım uygulam paketinin altının private ve diğer klasörleri silin demişssin ya tek kelimeyle tebrik ederim seni.şimdi ben yedek aldığım dosyaları mesajları sildim ya nasıl geri alıcam.oraya yazıyorsan ki bu klasörleri silin not olarak da belirt.ben şimdi yedeğimi sildim nasıl geri alıcam.r-studio'dan silinmiş dosyalrı geri aldım ama yedeklencek dosya yok diyor telefonum.
gerçekten mağdurum ya.modlardan rica bu FW'lere artık bi standart getirilsin.ne önüne gelen FW yapıyor.ne olacak şimdi benim mesajlşarım herşeyim gitti.
Teşekkürler öncelikle güzel bi çalışma fakat yabancısııyım bu konuların 5800 yazmışsın bende x6 var ona yüklesem sıkıntı cıkar mı ?

DİKKAT !!!! Bu işlemlerin sonunda telefonunuzdaki bütün dosyalar silinecektir.(Resimler,Videolar,Mesajlar)Yedek almayı unutmayınız...
İlk konunun altına böyle bir uyarı eklerseniz cfw yükleyen arkadaşlar herhangi bir kayıp yaşamazlar.Sonrada size kızmalarına gerek kalmaz.

Bu cfw de orjinal tarayıcı internete telefonu c6 tanıtarak çıkıyor.Bu da bazı uyumsuzluk sorunlarına yol açıyor 5800'ın 101f8731. txt isimli dosyasını cfw'ye eklerseniz sorun kalmıyor.Vodafone live için bunu mutlaka eklemelisiniz.
kolay gelsin,cfw n ciddi anlamda hızlı,fakat e posta yı kaldırdığını söylemişsin,tekrar flash atmadan yükleme şansımız varmıdır acaba?
k.bakmahoşumada gitmişti hem hızlı,hem stabilneyse eline,emeğine sağlık.Yeni versiyonunda inş. senin fwni kullanıyor olacağım.