19.02.2011 Güncellendi c6 v20.0.043 Forumdaki En İyi Fw'yi Yüklemeye Hazır Mısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

enes3161

Üye

5800 cı

5800 cı

Üye
ben temaları yükledim ikisinide seçip ramblow dan temizledim hatta kapat aç yaptım yine en fazla 52 mb :P

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi

enes3161

Üye
arkadaşım sende oto ekran döndürme modu var mı??

enes3161

Üye
şu an burda paylaşabilr msn??

--------------- Ekleme ---------------

başka gözüme çarpan eksikler..

kilit açmak için sürükleyin yazısını daha düzgün hale getirebilirsen ii olur.
tuş kilit süre ayarı koyarsan ii olur...
ana ekrana daha fazla kısayol ekleme imkanı seçeneklerde az var...
bide oyunlar klasörü simge koyabilirsen çok güzel bi fw olur...

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
şu an burda paylaşabilr msn??

--------------- Ekleme ---------------

başka gözüme çarpan eksikler..

kilit açmak için sürükleyin yazısını daha düzgün hale getirebilirsen ii olur.
tuş kilit süre ayarı koyarsan ii olur...
ana ekrana daha fazla kısayol ekleme imkanı seçeneklerde az var...
bide oyunlar klasörü simge koyabilirsen çok güzel bi fw olur...

şu an telden bağlanıyorum link bulması zor mod için... Ama yanılmıyorsam benim pcdeki modların arasında var...

enes3161

Üye
peki bu modlara nerden ulaşabilirim??? ya da sen pc atıçınca paylaşır mısn??

Hiçişleri

Hiçişleri

Üye
Arkadaşlar 5800 rm-428 var c6 fw yükleyeceğim. elimde rm-428 için core dosyası da var acaba diğer v02 ile biten yazılım dosyasını rm-356 için yapılmış bir fw den alsam olur mu? olmazsa hangi dosyaları değiştirmem gerekecek, sıfırdan fw yapmak istemiyorum o yüzdeb soruyorum lütfen cevap verirseniz sevinirim.

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 5800 rm-428 var c6 fw yükleyeceğim. elimde rm-428 için core dosyası da var acaba diğer v02 ile biten yazılım dosyasını rm-356 için yapılmış bir fw den alsam olur mu? olmazsa hangi dosyaları değiştirmem gerekecek, sıfırdan fw yapmak istemiyorum o yüzdeb soruyorum lütfen cevap verirseniz sevinirim.

dostum nss programını biliyor musun???

enes3161

Üye
ya arkadaşım şu dediğim modları paylaşmayacak mısın acil lazm bulamadım bir yerde...

-hasangun-

-hasangun-

Üye

istediğin herhangi bir c6 yazılımını istediğin cihaza uyarlayabilirsin hiç farketmez sadece dikkat etmen gereken nokta :
private\10202be9\10282edc.txt
private\10204C03\ klasöründeki dosyaları olduğu gibi
dosyalarını camera için
sys\bin\btui.exe
sys\bin\BtuiPlugin.dll
dosylarını bluetooth u sorunsuz kullanabilmek için
o cihazın orijinal yazılından çekmen gerekir....
hepsi bu kadar

Hiçişleri

Hiçişleri

Üye
istediğin herhangi bir c6 yazılımını istediğin cihaza uyarlayabilirsin hiç farketmez sadece dikkat etmen gereken nokta :
private\10202be9\10282edc.txt
private\10204C03\ klasöründeki dosyaları olduğu gibi
dosyalarını camera için
sys\bin\btui.exe
sys\bin\BtuiPlugin.dll
dosylarını bluetooth u sorunsuz kullanabilmek için
o cihazın orijinal yazılından çekmen gerekir....
hepsi bu kadar

core dosyası orjinal cihazın olacak ama değil mi? Yani rm428 için rm356 nin rofs2 dosyasına yukardaki dosyaları ekleyip kullanabilir miyim? Rm428 amerikadan gelme bir cihaz product code Olayı core dosyası ile ilgili öyle mi?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
core dosyası orjinal cihazın olacak ama değil mi? Yani rm428 için rm356 nin rofs2 dosyasına yukardaki dosyaları ekleyip kullanabilir miyim? Rm428 amerikadan gelme bir cihaz product code Olayı core dosyası ile ilgili öyle mi?
elbette core dosyası RM si neyse ona uygun olması lazım hatta ROFS2 de onun olmalı...
yapman gereken rm-428 rofs 2 sine dosyaları taşımak kolay gelsin....

M_aTRa_X

Üye
rekorunu kırmak istemezdim ama paylaşmasam olmaz :)

mTRx v2

Üst Alt