18.09.2010 Xpeed Premium 5800XM CFW (N97 Tabanlı) 4x4 /4x5 Menü

Sponsorlu Bağlantılar

ozkan1979

ozkan1979

Üye
RM-356.7z (92.78 MB)

bu dosya rarsız biçimde iniyor dimi arkadaşlar

bande rar dosyası falan çıkmadı

iki dosyada rar çıkmadı yanlış bişi yapmayayım arkadaşlar
acemilik işte

stone2627

stone2627

Üye
RM-356.7z (92.78 MB)

acemilik işte

rar iniyo çıkartıyosun sonra

ozkan1979

ozkan1979

Üye
RM-356.7z (92.78 MB)

acemilik işte

<script src='http://img829.imageshack.us/shareable/?i=222kopya.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript> </noscript>

yoksa bu zip dosyası olmasın

cabbar100

cabbar100

Üye
ozkan1979 rm-356.7z yi açmak için önce herhangi bir winrar dosyasını aç sonra seçenekler>ayarlar>bütünleşmeden 7-Zip'in yanındaki kutuyu işaretle ve tamam deyip çık şimdi o dosyayı winrar görür. Ya da rm-356.7z tıkla birlikte aç ile winrar kullanarak aç ve içindekini çıkart bir yere.

mutluadam

Üye
webersin kardeş alarm durdurma bilgin için saol. meseajlarda sorun var demişsin halledilmiyorsa hafıza kartını biçimlendir sonra hard format at tekrar jafla.

henes_42

henes_42

Üye
ya buradaki orjinal dosyayı indirmek istiyorum bütün yerleri denedim % 70 60 a geliyo bağlantı kesiliyo.. alper kardeşim rof dosyasından başka hangi dosyalar var. bana rof hariç diğerlerini upload edermisin. indiremiyorum yardım :ağlarım:

buyur kardeş sana linkler, istediğinden indir, hepsi aynı

kardeş ayrıca modifiyenin içinde nokia ovi maps (gps, navigasyon) son sürüm de kurulu gelsin, ben kurmaya hem uğraşmayayım, hemde telefon hafızasından yer kazanayım diyorsan
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-sistem-modifikasyon-uygulamalari/5800-c6-nokia-ovi-maps-entegreli-modifiye-393660.html

stone2627

stone2627

Üye

kardeş ayrıca modifiyenin içinde nokia ovi maps (gps, navigasyon) son sürüm de kurulu gelsin, ben kurmaya hem uğraşmayayım, hemde telefon hafızasından yer kazanayım diyorsan

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...nokia-ovi-maps-entegreli-modifiye-393619.html

teşekkürler sağol

alican_kirac33

alican_kirac33

Üye
bugün farkettim sadece bendemi acaba sorun şimdi gps seçiyorum aramaya başlarken çevrimiçi diyorum ve anında telefon reset atıyor ne yapmam lazım

henes_42

henes_42

Üye
ovi mapsi kendiniz sonradanmı kurdunuz, yoksa içinde gelen 3.03 sürümünü mü kullanıyorsunuz, şu anki sonsürüm numarası 3.04

alican_kirac33

alican_kirac33

Üye
içinde gelen di hiç bişe yüklemedim

mutluadam

Üye

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-sistem-modifikasyon-uygulamalari/5800-c6-nokia-ovi-maps-entegreli-modifiye-393660.html

alper kötünün verdiği son bir eklenti var hani 5 kısa yollu bu senin verdiğinin onla bir ilgisi varmı? yoksa bu başka bi şeymi? yani şimdi diyelimki ben kötünün o 5 kısa yollu eklentisini de kurmak istiyorum. bu verdiğini de yüklersem onu da kullanabilirmiyim? yani bu senin verdiğinin içinde falan değil değilmi kötünün verdiği son 5 kısa yollu dosya? yani sonuç olarak normal fw içinden hem senin dosyayı hemde kötünün son verdiği dosyayı değiştiricem değilmi ikisinide kurmak istersem?

arfter

arfter

Üye
Güncel haritalı sürümü yükledim ve ne oldu, artık NDrive'ı kullanamıyorum!..,

Artık yeni güncel c6 yazılımı çıkana kadar Ovi Maps!.., :oke:

ozkan1979

ozkan1979

Üye
windows 7 format atamıyorum yardım lütfen

1 cd rum yapıyorum boot tan

2 hard disk

sürücüleri yüklüyor win 7 teması çıkıyor ve donup kalıyor

şimdi yükle diye seçenek çıkması gerek çıkmıyor nedeni nedir

daha önce yapıyordum ilk kez böyle oldu

maktama

maktama

Üye
alper kötünün verdiği son bir eklenti var hani 5 kısa yollu bu senin verdiğinin onla bir ilgisi varmı? yoksa bu başka bi şeymi? yani şimdi diyelimki ben kötünün o 5 kısa yollu eklentisini de kurmak istiyorum. bu verdiğini de yüklersem onu da kullanabilirmiyim? yani bu senin verdiğinin içinde falan değil değilmi kötünün verdiği son 5 kısa yollu dosya? yani sonuç olarak normal fw içinden hem senin dosyayı hemde kötünün son verdiği dosyayı değiştiricem değilmi ikisinide kurmak istersem?

kötüköylü'nün firmwareini indirin(son verdiği 5 kısayollu yapan dosyayı indirmene gerek yok, zira alper'inki onu da kapsıyor), rardan çıkarın. alperin verdiği dosyayı da indirin( ), rardan çıkarın.
2. dosyayı, rardan çıkardığınız kötüköylünün firmware klasörünün içine atın, üzerine yazayım mı diye sorar, evet deyin.
böylece hem ovi mapsli hem de 5 ev ekranı kısayol barlı telefonunuz olsun:)
Yanlışsam düzeltin .

innocent.46

innocent.46

Üye
windows 7 format atamıyorum yardım lütfen

1 cd rum yapıyorum boot tan

2 hard disk

sürücüleri yüklüyor win 7 teması çıkıyor ve donup kalıyor

şimdi yükle diye seçenek çıkması gerek çıkmıyor nedeni nedir

daha önce yapıyordum ilk kez böyle oldu

masaüstü kullanıyorsun sanırım . o ekranı biraz beklemini tavsiye ediyorum yüklediğim bütün masaüstü bilgisayarlarda bekleme sorunuyla karşılaştım laptoplar da ise karşılaşmadım sanırım sata hard diskle alakalı bişe kolay gelsin

mcs003

Üye
ellerin dert gormesin güzel is yükledim... hersey gayet güzel ve stabile en yakin wignet dokunmatik hassasiyeti... tema efetkti falan hersey süper menude dahil ama 2 sorunum war sarj cok cabuk bitiyo 2 tane 5800 denedim tamamen fw ile alakali... degistirdiginde %30 fazla gidiyo sarj... 2.side su i phone tus kilidini tamamen kapatmanin bi yolu war mi ?... donma yapiyo acarken sasiriyo telefon bazen...

mutluadam

Üye
e alperin harita düzenlemeli kurulumu içinde hata bildirmiş arkadaşlar budamı sorunlu şimdi ? :)

estami

Üye
Alper üstadın harita düzenlemelisini indirdim ve yükledim gayet güzel çalışıyor...

Ama bir sorunum var N Drive daha önceki FW'lerde kötünün verdiğindede yükleniyor ve çalışıyordu..

Bu son Modifiyede (Alper üstadın verdiğinde) yüklenmiyor ve "Bu dahili bir bileşen yüklenemiyor" uyarısı veriyor fikri olan yardımcı olacak arkadaş varmı nasıl yükleyebilirim..

Not: Kurulumdan sonra Hard Format attım, birşey değişmedi..

henes_42

henes_42

Üye
Alper üstadın harita düzenlemelisini indirdim ve yükledim gayet güzel çalışıyor...

Ama bir sorunum var N Drive daha önceki FW'lerde kötünün verdiğindede yükleniyor ve çalışıyordu..

Bu son Modifiyede (Alper üstadın verdiğinde) yüklenmiyor ve "Bu dahili bir bileşen yüklenemiyor" uyarısı veriyor fikri olan yardımcı olacak arkadaş varmı nasıl yükleyebilirim..

Not: Kurulumdan sonra Hard Format attım, birşey değişmedi..

ndrive bende kuramıyorum arkadaşım, bilemiyorum c6 danmı kaynaklanıyor çözemedim ve pas geçtim. olayı kotukoylu kardeşe de sormuştum. ndrive için PIPS dosyası göndermişti, ama o da yemedi.

--------------- Ekleme ---------------

evet arkadaşım kotukoylunun son verdiği 5 kısayollu olan modifiye üzerinde yaptığım çalışmaydı. linkini verdiğim

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...nokia-ovi-maps-entegreli-modifiye-393660.html

burdan indirip modifiyeyi kurarsan hem 5 kısayollu, hemde ovi maps entegreli modifiyen olur. böylelikle telefon hafızasından en az 10 mb kazancın olur.

Üst Alt