RM-356.7z (92.78 MB)
bu dosya rarsız biçimde iniyor dimi arkadaşlar
bande rar dosyası falan çıkmadı
iki dosyada rar çıkmadı yanlış bişi yapmayayım arkadaşlar
acemilik işte
RM-356.7z (92.78 MB)
bu dosya rarsız biçimde iniyor dimi arkadaşlar
bande rar dosyası falan çıkmadı
iki dosyada rar çıkmadı yanlış bişi yapmayayım arkadaşlar
acemilik işte
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızya buradaki orjinal dosyayı indirmek istiyorum bütün yerleri denedim % 70 60 a geliyo bağlantı kesiliyo.. alper kardeşim rof dosyasından başka hangi dosyalar var. bana rof hariç diğerlerini upload edermisin. indiremiyorum yardım![]()
buyur kardeş sana linkler, istediğinden indir, hepsi aynı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kardeş ayrıca modifiyenin içinde nokia ovi maps (gps, navigasyon) son sürüm de kurulu gelsin, ben kurmaya hem uğraşmayayım, hemde telefon hafızasından yer kazanayım diyorsan
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...nokia-ovi-maps-entegreli-modifiye-393619.html
buyur kardeş sana linkler, istediğinden indir, hepsi aynı
kardeş ayrıca modifiyenin içinde nokia ovi maps (gps, navigasyon) son sürüm de kurulu gelsin, ben kurmaya hem uğraşmayayım, hemde telefon hafızasından yer kazanayım diyorsan
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-sistem-modifikasyon-uygulamalari/5800-c6-nokia-ovi-maps-entegreli-modifiye-393660.html
alper kötünün verdiği son bir eklenti var hani 5 kısa yollu bu senin verdiğinin onla bir ilgisi varmı? yoksa bu başka bi şeymi? yani şimdi diyelimki ben kötünün o 5 kısa yollu eklentisini de kurmak istiyorum. bu verdiğini de yüklersem onu da kullanabilirmiyim? yani bu senin verdiğinin içinde falan değil değilmi kötünün verdiği son 5 kısa yollu dosya? yani sonuç olarak normal fw içinden hem senin dosyayı hemde kötünün son verdiği dosyayı değiştiricem değilmi ikisinide kurmak istersem?
windows 7 format atamıyorum yardım lütfen
1 cd rum yapıyorum boot tan
2 hard disk
sürücüleri yüklüyor win 7 teması çıkıyor ve donup kalıyor
şimdi yükle diye seçenek çıkması gerek çıkmıyor nedeni nedir
daha önce yapıyordum ilk kez böyle oldu
Alper üstadın harita düzenlemelisini indirdim ve yükledim gayet güzel çalışıyor...
Ama bir sorunum var N Drive daha önceki FW'lerde kötünün verdiğindede yükleniyor ve çalışıyordu..
Bu son Modifiyede (Alper üstadın verdiğinde) yüklenmiyor ve "Bu dahili bir bileşen yüklenemiyor" uyarısı veriyor fikri olan yardımcı olacak arkadaş varmı nasıl yükleyebilirim..
Not: Kurulumdan sonra Hard Format attım, birşey değişmedi..
alper kötünün verdiği son bir eklenti var hani 5 kısa yollu bu senin verdiğinin onla bir ilgisi varmı? yoksa bu başka bi şeymi? yani şimdi diyelimki ben kötünün o 5 kısa yollu eklentisini de kurmak istiyorum. bu verdiğini de yüklersem onu da kullanabilirmiyim? yani bu senin verdiğinin içinde falan değil değilmi kötünün verdiği son 5 kısa yollu dosya? yani sonuç olarak normal fw içinden hem senin dosyayı hemde kötünün son verdiği dosyayı değiştiricem değilmi ikisinide kurmak istersem?