18.09.2010 Xpeed Premium 5800XM CFW (N97 Tabanlı) 4x4 /4x5 Menü

Sponsorlu Bağlantılar

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
Ram'i çok kullanıyor...

master_s

master_s

Üye
suphi kardeşim bir sorun var sadece bende mi bilmiyorum. fw kurulduktan sonra tercihlerden melodi değişiyor bir kaç program kurduktan sonra zil sesleri değişimine giriyorum zil sesleri klasörü ve diğerlerine tıklıyorum tıklıyorum açılmıyor bir çözümü var mı diye soracaktım?

henes_42

henes_42

Üye
kotukoylu kardeşim eline koluna sağlık, teşekkürler, seni tanımak güzel, bölgemizde telekomun sözüm ona güya yaptığı iyileştirme çalışmalarından dolayı ancak yarın geçebilcem, üç günlük tatilimin içine ettiler

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
Bende sıfır uygulama 31.77 niye böyle??

ozkan1979

ozkan1979

Üye
ilk kez yüklicem için likler biraz karışık geldi bana
hangisi yenisi enson yükledigin

hangisi eski olan sürümü belirtirsen iyi olur acemileri için benim gibi çok zor oluyor

RM-356.7z (92.78 MB) bumu yeni sürümü indiriyorum

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
ilk açılıştan sonra teli yeniden başlattınmı.bende şu an ram 52-55 mb arasında değişmekte...

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
Yok tamam düzeldi sağol

ozkan1979

ozkan1979

Üye
flas atmam için

nokia suite ve ovi suite pc de kurulu olması gerekiyormuş

arkadaşlar ben bu programları nereden bulabilirim türkçe son sürümlerini

yönlendirirmisiniz acaba

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
flas atmam için

nokia suite ve ovi suite pc de kurulu olması gerekiyormuş

arkadaşlar ben bu programları nereden bulabilirim türkçe son sürümlerini

yönlendirirmisiniz acaba
Nokia pc suite
Sadece pc suite yeter....

Bosnalı86

Üye
suphi kardeşim bir sorun var sadece bende mi bilmiyorum. fw kurulduktan sonra tercihlerden melodi değişiyor bir kaç program kurduktan sonra zil sesleri değişimine giriyorum zil sesleri klasörü ve diğerlerine tıklıyorum tıklıyorum açılmıyor bir çözümü var mı diye soracaktım?

flashtan sonra hard format at kardeşim,aynısı bana oldu :oke:

mutluadam

Üye
hotfileden indiriyorum. % 46 da. hız 85kb/sn. yükliyim görüşlerimi yazarım. yalnız şı işcep kafama takılıyor. x-plore yok değilmi programalrda? salt okunur derken tüm gizli dosyaları göster bunumu kastediyorsun kötü? file browser de ingilizce. x-plorede openall 4 yamasını yapmadan c ye müdehale edilemiyor deniyordu. bunda varmı böyle sorun. gerçi basit iştir de telaş yapıyoz işte :)

ozkan1979

ozkan1979

Üye
ilk kez yüklicem için likler biraz karışık geldi bana
hangisi yenisi enson yükledigin

hangisi eski olan sürümü belirtirsen iyi olur acemileri için benim gibi çok zor oluyor

RM-356.7z (92.78 MB) bumu yeni sürümü indiriyorum

RM-356.7z (92.78 MB)

bu arkadaşlar yeni fw ben bu dosyayı indirdim yardımcı olurmusunuz

bu dosyayı direk jaw la formatlarsam olurmu yoksa ismini degiştiriyormuyuz
ufacık yardım bekliyorum:vur

henes_42

henes_42

Üye
RM-356.7z (92.78 MB)

bu arkadaşlar yeni fw ben bu dosyayı indirdim yardımcı olurmusunuz

bu dosyayı direk jaw la formatlarsam olurmu yoksa ismini degiştiriyormuyuz
ufacık yardım bekliyorum:vur
iyi akşamlar arkadaşım, indirdiğin dosyayı rar.dan çıkart, jaf kurulumu ilk sayfada resimli olarak var. başlamadan önce telefonunda *#7370# yapıyorsun, fabrika formatına dönmesi için, şifre soracaktır, değiştirmedi isen orjinal şifre 12345, bu da bitince tlf kendini başlatacak ve ülke seçim ekranı gelecek, o ekranda direk telefonu kapatıyorsun, sonra hafıza kartını çıkartıp bilgisayar takıyorsun ve sys, resource, private daha doğrusu resimlerin, müziklerin ve video ve özel klasörlerin haricindeki tüm klasörleri silip telefona takıyorsun (bu önemli, telefona takılı olacak) sonra birinci sayfadaki jaf kurulumunu yapıyorsun, karışık gibi ama başlayınca arkası geliyor. takıldığın yer olursa yaz, birileri mutlaka cevap verir, sahura kadar birileri oluyor kolay gelsin.

bu arada benimde internet sorunum vardı 3 gündür telekom sağolsun bakım yapıyormuş,biraz önce geldi, bende kuruluma geçiyorum.

mutluadam

Üye
evet ilk görüşlerim. yükledim. yani ilerde önemli keyif kaçıran bir sorun çıkmazsa kesinlikle ilk izlenimlerim; tek kelimeyle süper.:oke: yani kesinlikle bu fw ye geçmeye değer. zaten ben bu c6 fw sinin en çok dokunma hasasiyetine hasta olmuştum. yani ne bir takılma ne bi şey hemen algılıyor ve yazarken falan sadece birinci seviyedeki dokunmatik titreşimini hissediyorsun gerisini o hallediyor :) hız yani ram az falan deniyordu hep, işlemden işleme anında geçiyor. ciddi söylüyorum bu hasasiyet insanı rahatlatıyor ve stabilite.. endişe yok kaygı yok takılcak algılamıcak yo ksayfanın sonuna niye gitti bu şimdi sorunları yok :) şimdilik bu kadar. çok teşekkürler kötü kardeş. bu güzelliğinle bizi kötüyüde sevdirdin:naughty: ha birde işcep kurulumuna bi aşama daha eklendi değilmi onu kurmadım daha. zaten zahmetsiz bir işti :) şaka şaka gülü seven dikenine.. mış. maşallah diyelim son olarak ve kurmaya devam edeyim.

--------------- Ekleme ---------------

bu arada kimsenin sesi pek çıkmıyor. sorun olmadımı böyle olur :)

--------------- Ekleme ---------------

işcep i kurmadan bu dosyayı atıyorduk değilmi kötü? yani kurduktan sonra değil?

kesbi

kesbi

Üye
Az önce attım bende. Hard format atmadım kurunca bu sefer. İnşallah gerekmez.
Hemen ekran görüntüsü ekleyim bari :oke:

Son bir ekleme. İnşallah bundan sonra menüde Fotoğrafl. yerine Fotoğraf, Videolr./... yerine Vidyo diye düzenlemek mümkün olursa güzel olur. Mesela Müzikler demiyor menüde. Müzik yeterli. Onun gibi.

ozkan1979

ozkan1979

Üye
iyi akşamlar arkadaşım, indirdiğin dosyayı rar.dan çıkart, jaf kurulumu ilk sayfada resimli olarak var. başlamadan önce telefonunda *#7370# yapıyorsun, fabrika formatına dönmesi için, şifre soracaktır, değiştirmedi isen orjinal şifre 12345, bu da bitince tlf kendini başlatacak ve ülke seçim ekranı gelecek, o ekranda direk telefonu kapatıyorsun, sonra hafıza kartını çıkartıp bilgisayar takıyorsun ve sys, resource, private daha doğrusu resimlerin, müziklerin ve video ve özel klasörlerin haricindeki tüm klasörleri silip telefona takıyorsun (bu önemli, telefona takılı olacak) sonra birinci sayfadaki jaf kurulumunu yapıyorsun, karışık gibi ama başlayınca arkası geliyor. takıldığın yer olursa yaz, birileri mutlaka cevap verir, sahura kadar birileri oluyor kolay gelsin.

bu arada benimde internet sorunum vardı 3 gündür telekom sağolsun bakım yapıyormuş,biraz önce geldi, bende kuruluma geçiyorum.

RM-356.7z (92.78 MB) bu doyada
çok teşekkür ederim ama rar dosyası çıkmadı öglemi olması gerek benmi yanlış yaptım acaba

ilgin için çok teşekkür ederim

bu linkin ilk çıkan rapit linkini yüledim dogrudur işallah

baya1994

baya1994

Üye
peki niye c6 arkadaslar

henes_42

henes_42

Üye
RM-356.7z (92.78 MB) bu doyada
çok teşekkür ederim ama rar dosyası çıkmadı öglemi olması gerek benmi yanlış yaptım acaba

ilgin için çok teşekkür ederim

bu linkin ilk çıkan rapit linkini yüledim dogrudur işallah

evet arkadaşım doğru. indirdiğin dosyayı winrar açabilir, sağ klik yapıp klasöre çıkart demen yeterli. dosyaları çıkardığı klasör içindeki dosyalar modifiye dosyalarıdır.

yukarda yazdığım yükleme aşamalarını (özellikle hafıza kartındaki sistem klasörlerini silmeyi) ve ilk sayfadaki yükleme sırasını dikkatli okursan bir çırpıda yapabilirsiniz.

Üst Alt