Ram'i çok kullanıyor...
Nokia pc suiteflas atmam için
nokia suite ve ovi suite pc de kurulu olması gerekiyormuş
arkadaşlar ben bu programları nereden bulabilirim türkçe son sürümlerini
yönlendirirmisiniz acaba
suphi kardeşim bir sorun var sadece bende mi bilmiyorum. fw kurulduktan sonra tercihlerden melodi değişiyor bir kaç program kurduktan sonra zil sesleri değişimine giriyorum zil sesleri klasörü ve diğerlerine tıklıyorum tıklıyorum açılmıyor bir çözümü var mı diye soracaktım?

Nokia pc suite
Sadece pc suite yeter....

ilk kez yüklicem için likler biraz karışık geldi bana
hangisi yenisi enson yükledigin
hangisi eski olan sürümü belirtirsen iyi olur acemileri için benim gibi çok zor oluyor
RM-356.7z (92.78 MB) bumu yeni sürümü indiriyorum

iyi akşamlar arkadaşım, indirdiğin dosyayı rar.dan çıkart, jaf kurulumu ilk sayfada resimli olarak var. başlamadan önce telefonunda *#7370# yapıyorsun, fabrika formatına dönmesi için, şifre soracaktır, değiştirmedi isen orjinal şifre 12345, bu da bitince tlf kendini başlatacak ve ülke seçim ekranı gelecek, o ekranda direk telefonu kapatıyorsun, sonra hafıza kartını çıkartıp bilgisayar takıyorsun ve sys, resource, private daha doğrusu resimlerin, müziklerin ve video ve özel klasörlerin haricindeki tüm klasörleri silip telefona takıyorsun (bu önemli, telefona takılı olacak) sonra birinci sayfadaki jaf kurulumunu yapıyorsun, karışık gibi ama başlayınca arkası geliyor. takıldığın yer olursa yaz, birileri mutlaka cevap verir, sahura kadar birileri oluyor kolay gelsin.RM-356.7z (92.78 MB)
bu arkadaşlar yeni fw ben bu dosyayı indirdim yardımcı olurmusunuz
bu dosyayı direk jaw la formatlarsam olurmu yoksa ismini degiştiriyormuyuz
ufacık yardım bekliyorum![]()
yani kesinlikle bu fw ye geçmeye değer. zaten ben bu c6 fw sinin en çok dokunma hasasiyetine hasta olmuştum. yani ne bir takılma ne bi şey hemen algılıyor ve yazarken falan sadece birinci seviyedeki dokunmatik titreşimini hissediyorsun gerisini o hallediyor
hız yani ram az falan deniyordu hep, işlemden işleme anında geçiyor. ciddi söylüyorum bu hasasiyet insanı rahatlatıyor ve stabilite.. endişe yok kaygı yok takılcak algılamıcak yo ksayfanın sonuna niye gitti bu şimdi sorunları yok
şimdilik bu kadar. çok teşekkürler kötü kardeş. bu güzelliğinle bizi kötüyüde sevdirdin
ha birde işcep kurulumuna bi aşama daha eklendi değilmi onu kurmadım daha. zaten zahmetsiz bir işti
şaka şaka gülü seven dikenine.. mış. maşallah diyelim son olarak ve kurmaya devam edeyim.

iyi akşamlar arkadaşım, indirdiğin dosyayı rar.dan çıkart, jaf kurulumu ilk sayfada resimli olarak var. başlamadan önce telefonunda *#7370# yapıyorsun, fabrika formatına dönmesi için, şifre soracaktır, değiştirmedi isen orjinal şifre 12345, bu da bitince tlf kendini başlatacak ve ülke seçim ekranı gelecek, o ekranda direk telefonu kapatıyorsun, sonra hafıza kartını çıkartıp bilgisayar takıyorsun ve sys, resource, private daha doğrusu resimlerin, müziklerin ve video ve özel klasörlerin haricindeki tüm klasörleri silip telefona takıyorsun (bu önemli, telefona takılı olacak) sonra birinci sayfadaki jaf kurulumunu yapıyorsun, karışık gibi ama başlayınca arkası geliyor. takıldığın yer olursa yaz, birileri mutlaka cevap verir, sahura kadar birileri oluyor kolay gelsin.
bu arada benimde internet sorunum vardı 3 gündür telekom sağolsun bakım yapıyormuş,biraz önce geldi, bende kuruluma geçiyorum.
RM-356.7z (92.78 MB) bu doyada
çok teşekkür ederim ama rar dosyası çıkmadı öglemi olması gerek benmi yanlış yaptım acaba
ilgin için çok teşekkür ederim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu linkin ilk çıkan rapit linkini yüledim dogrudur işallah