18.09.2010 Xpeed Premium 5800XM CFW (N97 Tabanlı) 4x4 /4x5 Menü

Sponsorlu Bağlantılar

olcay.bozdemir

Üye
şu ekranın 4*5 olayını nası eski haline getirebilirz? bilen varsa pm den yazarsa sevinirim :D

mutluadam

Üye
telefonunuz işcebi desteklemiyor huhahha:kop: yok abi olmadı bu. kararlıydım ama. siliyom malesef.

kivilcim23

kivilcim23

Üye
Dostum harika bir çalışma eline koluna sağlık teşekkürler

mutluadam

Üye
webersin

webersin

Üye
BEYLER İŞ CEP İÇİN TELEFONDAN ÇEKMEYİN BUYRUN İNDİRİN BEN KURDUM TELEFONA AYARLARI YAPTIM PROGRAM AÇILDI BÜYÜK İHTİMAL ÇALIŞIR DENEYİN.

--------------- Ekleme ---------------

Buda sadece Cep Anahtar

EKRAN BİRAZ BÜYÜK OLDU BU javada :)

verdiğim java iş cep biraz büyük geldi arkadaşlar versiyon uymadı demekki deneme yanılma ile versiyon numarasını değiştirerek belki buluruz o zaman çalışır :)

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
n97 nin sözlük dosyası Zi8Turkish.dll dosyasını denedim demin ama maalesef gene aynı.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
5800'ınki uymuyor mu acaba?
5800 ün firmware indeki sözlük dosyası T9Turkish.dll denemek lazım ama büyük ihtimal sıkıntı çıkaracaktır.
-------------------------
5800 ün kendi dosyasında sözlük hiç çalışmadı :S

cgtyzr

Üye
gayet güzel görünüyor hemen kuruyorum.

mutluadam

Üye
BEYLER İŞ CEP İÇİN TELEFONDAN ÇEKMEYİN BUYRUN İNDİRİN BEN KURDUM TELEFONA AYARLARI YAPTIM PROGRAM AÇILDI BÜYÜK İHTİMAL ÇALIŞIR DENEYİN.

Buda sadece Cep Anahtar

EKRAN BİRAZ BÜYÜK OLDU BU javada :)

verdiğim java iş cep biraz büyük geldi arkadaşlar versiyon uymadı demekki deneme yanılma ile versiyon numarasını değiştirerek belki buluruz o zaman çalışır :)

öyle şey mi olur yav. banka şubesi bu herkese özel güvenlik önlemleri vardır yazılımda. ben sildim c6 yı başka cwf kurdum sorunsuz kuruldu işcep.

tugrul_27

tugrul_27

Üye
arkadaşlar tuşlar kilitlendiği zaman telefonun orta tuşuna yani beyaz renkli tuşa basınca kayarak tuş açma yok veya ayarı varmı benim telde olmuyor büyük simge saat te çıkmıyor bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler

arfter

arfter

Üye
Normal C6'nın sözlüğü de mi böyle acaba?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar tuşlar kilitlendiği zaman telefonun orta tuşuna yani beyaz renkli tuşa basınca kayarak tuş açma yok veya ayarı varmı benim telde olmuyor büyük simge saat te çıkmıyor bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler
saat için ayarlardan Analog Saati seçmen gerekir.
tuş kilidi içinse stabil çalışması gerekir.daha bi sorun görmedim bu konuda?

Normal C6'nın sözlüğü de mi böyle acaba?
dostum zaten orijinal c6 sözlük dosyasını kullanıyoruz :D

kesbi

kesbi

Üye
Öncelikle ellerinize sağlık. Benim kurmadan sormak istediğim şey office ve acrobat reader trial mi? Yani belgeler üzerinde değiştirme özelliğiyle birlikte kullanabiliyor muyuz?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Önce ellerinize sağlık. Benim kurmadan sormak istediğim şey office ve acrobat reader trial mi? Yani belgeler üzerinde değiştirme özelliğiyle birlikte kullanabiliyor muyuz?
hayır trial olurmu olssa zaten tutmam fw de...
sadece bir kereliğe mahsus çakma bir email adresiyle wifi/ağ üzerinden etkinleştirmen yeterli :D
belge düzenlemede office evet ,pdf reader sadece görüntüleme

arfter

arfter

Üye
dostum zaten orijinal c6 sözlük dosyasını kullanıyoruz :D

Yani Normal C6 telefonda da mı böyle demek istemiştim ama sözlük aynı sözlük ise onda da sorunludur değil mi!
Kusura bakma!.., :))))

mfasya

Üye
tuş kilidini iptal edip tuşları kitlemediğinizde ekran belli bir süre sonra kararıyor. ama yeşil kırmızı ve üstteki kısayol tuşu yanık kalıyor.

bir sorum var widget nasıl ekleriz hava durumu gibi.

khankurt

Üye
wlan ayarları internete girmiyo yani herkese açık olan bi internete bile girmiyo

baba3232

baba3232

Üye
Yok arkadaşlar sorun yok dedik ama sonradan yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı kesinlikle kötülemek için yazmıyorum arkadaşın firmwarelerini hep takip ederim en sevdiğimdir.Ancak bu firmware sorunlu yane ev ekranı olsada olmasada tabiki bu benim tercihim v51 de kalmak daha iyi xpeedv.1.1 i yüklüyorum tekrar.Yalnız kötüköylü bana bir konuda yardımcı olursan çok memnun olurum xpeedde ekran ışığı seviyesi çok az yükselttiğimde bile ışık seviyesi az bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olursan çok memnun olurum.

Üst Alt