telefonunuz işcebi desteklemiyor huhahhayok abi olmadı bu. kararlıydım ama. siliyom malesef.

Kötü olmuş yaaaa![]()

n97 nin sözlük dosyası Zi8Turkish.dll dosyasını denedim demin ama maalesef gene aynı.
5800 ün firmware indeki sözlük dosyası T9Turkish.dll denemek lazım ama büyük ihtimal sıkıntı çıkaracaktır.5800'ınki uymuyor mu acaba?
BEYLER İŞ CEP İÇİN TELEFONDAN ÇEKMEYİNLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBUYRUN İNDİRİN BEN KURDUM TELEFONA AYARLARI YAPTIM PROGRAM AÇILDI BÜYÜK İHTİMAL ÇALIŞIR DENEYİN.
--------------- Ekleme ---------------
Buda sadece Cep AnahtarLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
EKRAN BİRAZ BÜYÜK OLDU BU javada
verdiğim java iş cep biraz büyük geldi arkadaşlar versiyon uymadı demekki deneme yanılma ile versiyon numarasını değiştirerek belki buluruz o zaman çalışır![]()
saat için ayarlardan Analog Saati seçmen gerekir.arkadaşlar tuşlar kilitlendiği zaman telefonun orta tuşuna yani beyaz renkli tuşa basınca kayarak tuş açma yok veya ayarı varmı benim telde olmuyor büyük simge saat te çıkmıyor bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler
dostum zaten orijinal c6 sözlük dosyasını kullanıyoruzNormal C6'nın sözlüğü de mi böyle acaba?

hayır trial olurmu olssa zaten tutmam fw de...Önce ellerinize sağlık. Benim kurmadan sormak istediğim şey office ve acrobat reader trial mi? Yani belgeler üzerinde değiştirme özelliğiyle birlikte kullanabiliyor muyuz?

dostum zaten orijinal c6 sözlük dosyasını kullanıyoruz![]()
)))